Arroz Montsià

Recepta de Recepta d'arròs caldós amb ClickChef



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra



 
Farem un arròs caldós amb el robot de cuina ClickChef. Una recepta molt apetitosa i fàcil d'elaborar, perquè ClickChef s'ocupa de tot: tallar, picar, muntar, triturar, coure a foc lent, cuinar al vapor, daurar, bullir i pesar.

T'animes a fer-la a casa?

Ingredients

  • 400 g d'Arròs Montsià Extra
  • 100 g de carn de musclo
  • 7 llagostins pelats
  • 7 escamarlans pelats
  • 10 gambes pelades
  • 100 g de sépia tallada
  • 40 g de pebrot vermell
  • 90 g de ceba
  • 150 g de tomàquet fregit
  • 700 ml de brou de peix
  • 1 all
  • Oli
  • Sal i pebre
0/13 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
Abans de començar, tingues a mà la picadora i el mesclador, ja que necessitaràs aquests dos accessoris de ClickChef per a elaborar aquesta recepta.
  1. Col·locar en el robot de cuina la picadora. Introduir en el bol la ceba, el pebrot vermell i l'all. Picar a velocitat 7 durant 20 segons.
  2. Obrir la màquina i col·locar l'accessori mesclador. Afegir l'oli i sofregir a velocitat 1 durant 10 minuts a 120 °C.
  3. Incorporar la sépia tallada per l'orifici de la tapa. Iniciar Slow cook a velocitat 1 durant 5 minuts a 100 °C.
  4. Afegir el tomàquet fregit i l'arròs, la carn de musclo, els llagostins, les gambes i els escamarlans juntament amb els 700 ml de brou per l'orifici de la tapa.
  5. Començar la cocció lenta Slow cook a velocitat 1 durant 18 minuts a 100 °C.
  6. En finalitzar, rectificar de sal i pebre i servir.
Si t'ha agradat la recepta i estàs pensant que t'agradaria tenir el teu robot, visita la pàgina de ClickChef de Moulinex per saber més.

 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies