Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl d'arròs vaporitzat amb porc caramel·litzat, kale i pèsols



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Vaporitzat



Estrenem el mes de desembre, el darrer mes de l'any i ho fem amb un Poké Bowl que no et deixarà indiferent.
Els ingredients es col·loquen buscant aquest equilibri perfecte entre l'arròs temperat i la resta dels ingredients. Per descomptat, aquest plat malgrat el fred, no perd l'encant que té.

Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Vaporitzat
  • 500 g de filet de porc
  • 450 g de kale
  • 200 g de pèsols
  • 1 ceba tendra
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • 1 cullerada de gingebre
  • 1 cullerada petita d'oli vegetal
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de salsa Hoisin
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa Teriyaki
  • 1 culleradeta de pebre en pols
  • Sal
0/15 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l'Arròs Montsià Vaporitzat 18 minuts. Escórrer i refredar.
  2. D'altra banda, coure els pèsols 2 o 3 minuts. Escórrer i refredar.
  3. Posar una mica d'oli en una paella i quan estigui calent, saltar els alls picats, i cuinar a foc mitjà durant 1 minut.
  4. Afegir el kale a poc a poc i barrejar després de tirar cada grapat perquè vagi minvant. Afegir sal i pebre, remenar i cuinar a foc mitjà durant uns 5 minuts o fins que el kale estigui tendre. Reservar.
  5. Empolvorar el porc prèviament tallat a daus de 3 o 4 cm amb la farina de blat de moro i fregir amb una mica d'oli fins que quedi daurat. Afegir el pebre, el gingebre i els tres tipus de salsa.
  6. Tapar i cuinar fins que quedi el porc tou i la salsa espessa. Si cal, afegir cullerades d'aigua perquè els sucres de la salsa no es cremin.
  7. Per al muntatge del Delta Poké Bowl: al fons del bol, col·locar l'Arròs Montsià Vaporitzat temperat i a sobre, disposar de forma ordenada els pèsols, el kale i els daus de porc caramel·litzats. Decorar amb les cebes tendres tallades finament i servir el bowl acompanyat de la salsa.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies