El millor arròs bomba del Delta

Com ho fem per tenir un arròs tan saborós?

Arroz Montsià Extra

ARRÒS BOMBA DEL DELTA

DOP DELTA DE L’EBRE

L'arròs Montsià bomba del Delta de l'Ebre és ideal per a paelles, amanides, acompanyaments de carns i peixos, i també en la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs.

Receptes amb Arròs Montsià Bomba

On neix l'arròs bomba del Delta?

L'arròs extra del Delta de l'Ebre és un producte únic que es distingeix pel sabor excepcional, la textura inigualable i la qualitat superior. Cultivat en un entorn natural privilegiat, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, aquest arròs es beneficia d'un clima temperat i humit, ideal per desenvolupar-lo.

Gràcies als mètodes tradicionals de cultiu i a la passió dels agricultors locals, l'arròs extra del Delta adquireix unes característiques que el converteixen en un ingredient essencial a la gastronomia mediterrània. Els seus grans curts i rodons absorbeixen a la perfecció els sabors, cosa que el fa ideal per preparar una gran varietat de plats, des de paelles i risottos fins a cremoses postres.

Arroz Montsià Bomba

L'arròs de la nostra cuina

L'arròs bomba Montsià és ideal per a paelles, amanides, acompanyaments de carns i peixos, i també per a la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs. Per a la seva elaboració, utilitzem sempre la mateixa varietat seleccionada, Montsianell, cultivada al Delta de l'Ebre, que es caracteritza pel gra curt i rodó, i la seva excepcional capacitat d'absorbir líquids sense perdre la fermesa.

La categoria bomba representa la major qualitat de tots els arrossos, certificant l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat a les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció i mantenen la seva textura fins i tot en coccions prolongades.

Si busques un arròs versàtil, de gust exquisit, qualitat superior, i que a més ofereixi un excel·lent rendiment a qualsevol recepta, l'arròs bomba Montsià és un bàsic imprescindible al teu rebost.

Receptes amb arròs bomba del Delta

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat.

  • Temps de cuina de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Complexitat Baixa Complexitat

    Baixa

Delta Poké Bowl d’Arròs Montsià Bomba amb pollastre i verdures a la llimona

Delta Poké Bowl d’Arròs Montsià Bomba amb pollastre i verdures a la llimona

Avui us presentem un Delta Poké Bowl perfecte per estrenar el mes de setembre.Després de les vacances d’estiu ens agrada cuidar-nos una mica amb receptes preparades amb més verdura i ...

  • Temps de cuina de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats ...

  • Temps de cuina de arroz montsia Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Baixa Complexitat

    Baixa

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies