Arroz Montsià

Recepta d'Arròs melós Marmitako



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    0 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    0

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    0



Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta recepta saborosa.

 


Ingredients

  • 400 g d'Arròs Bomba Montsià
  • 500 g Tonyina fresca
  • 2 cebes tendres
  • 3 dents d'all
  • ½ Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd italià
  • 2 Pebrots
0/7 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1. El primer que farem serà posar a remull els pebrots "xoriçeros" oberts i sense llavors.
  2. Tallem la tonyina a daus grans. Sortim i marquem en una cassola amb oli ben calent. Reservem.
  3. Al mateix oli farem un sofregit amb la ceba tallada juliana, l'all i els pebrots tallats a juliana (mitges llunes fines) Tot junt.
  4. Quan estigui tot ben cuinat, afegirem el tomàquet i rectificarem de sal (i sucre, sí que és necessari).
  5. Un cop cuit el tomàquet, afegim la polpa del pebrot i el pebrot. Una volta i el vi blanc. Reduïm.
  6. Afegim un cullerot del fumet i cuinar uns 5 minuts. Passem pel túrmix i després ho colem pel colador xinès per retirar les pells.
  7. Posem el sofregit de nou a la cassola i hi afegirem l'arròs i el brou calent. Remenem de tant en tant durant 18 minuts, afegirem més caldo si cal.
  8. Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, afegim la tonyina i deixem que acabi de cuinar-ho tot junt.
  9. Abans de servir, afegirem una mica de julivert fresc picat.


Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies