Licor d'Arròs del Delta

El licor de sobretaula per excel·lència

Licor Arroz Montsià

La crema dels licors! L’únic fet amb la llavor Montsianell.

L'Arròs Montsià Carnaroli és l'arròs per excel·lència per a l'elaboració d'autèntics risottos d'alta cuina, però també és ideal per arrossos caldosos i una infinitat de plats on necessitis treure el màxim rendiment al sabor dels ingredients.

On neix el Licor d'Arròs del Delta?

Tot el sabor del nostre licor crema d'arròs és degut a la qualitat excepcional dels seus ingredients i al mètode tradicional de maceració que utilitzem.
L'arròs prové del Parc Natural del Delta de l'Ebre, on els nostres arrossers cultiven la varietat Montsianell. Aquest arròs de gra blanc perlat es distingeix pel sabor suau, equilibrat i agradable, cosa que el converteix en la base perfecta per a un licor d'arròs d'alta qualitat.

Licor Arroz Montsià

Licor d´arròs Montsià

El Licor Crema d´Arròs Montsià és l´opció perfecta per gaudir de sobretaules, receptes de postres i moments especials. Aquest licor es produeix amb arròs Montsianell i cultivat amb cura al Delta de l'Ebre, un entorn natural que garanteix una gran qualitat. El seu sabor suau, juntament amb la subtil dolçor, el converteix en l'acompanyament ideal per a qualsevol ocasió.

Si busques un licor de crema artesanal que combini tradició, qualitat superior i sabor exquisit, el Licor Crema d'Arròs Montsià és imprescindible del teu rebost. Perfecte per a aquells que aprecien l'art de la sobretaula i valoren els productes elaborats amb ingredients naturals i d'alta qualitat.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies