Arroz Montsià

Recepta de Delta Poke Bowl vegà amb falàfel de llenties



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Integral



Aquest mes us portem un poké bowl molt saludable, sense ingredients d’origen animal. Un plat deliciós i 100% vegà perquè tothom el pugui gaudir!


Ingredients

  • 200 g d’Arròs Montsià Integral
  • 300 g de llenties
  • 120 g de civada en flocs
  • 120 g de iogurt de soja
  • 1 alvocat
  • 1 pastanaga
  • 100 g de carabassa
  • 1 ceba morada
  • 30 g de pastanaga
  • 20 g de pebrot vermell
  • Edamames
  • 20 g de carbassa
  • 40 g de cogombre
  • 1 all
  • Menta fresca
  • Suc de llimona
  • Oli d’oliva
  • 1 culleradeta de comí
  • Sal
  • Pebre
0/20 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l’Arròs Montsià Integral 30 minuts. Escórrer i refredar.
  2. Coure 1 minut els edamame i reservar.
  3. Saltar els daus de carabassa amb una mica d’oli i curry. Laminar amb un pelador la pastanaga.
  4. Per fer els falàfels: posar a un processador tots els ingredients llevat dels flocs d’avena (llenties cuites, una ceba morada, mitja pastanaga, un tros de pebrot vermell, dues rodanxes de carabassa rostida, sal, pebre i comí).
  5. Incorporar els flocs de civada i tornar a batre fins a aconseguir una massa que no sigui massa enganxosa, però tampoc molt dura. Fer boletes amb les mans, aplanar i donar forma de disc.
  6. Fregir amb una mica d’oli a una paella per ambdós costats fins que tinguin un color daurat.
  7. Per fer la salsa: ratllar el cogombre i escórrer bé a un colador. A un bol, posar el iogurt de soja amb l’all i les fulles de menta ambdós picats. Afegir el cogombre escorregut, el suc de llimona i l’oli d’oliva. Rectificar de sal i pebre i mesclar.
  8. Per a la presentació: al fons del bol, posar l’arròs integral i a sobre anar disposant de forma ordenada la pastanaga, els edamames, la carabassa rostida, l’alvocat laminat i al centre, la salsa Tzatziki. Col·locar a sobre de manera vistosa els falàfels de llenties. La salsa restant es pot servir a part.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies