Paelles hi ha moltes, i la del Delta té molts motius per enorgullir-se de ser una recepta feta per i per a gaudir-la en comunitat i amics. Hi ha infinites maneres de presentar-la i reinterpretacions de la recepta original, però del que no hi ha dubte és que una paella amb el característic gust del Delta ha d'estar feta amb un producte autèntic del lloc, com és l'Arròs Montsià Extra, amb Denominació d'Origen Protegida del Delta de l'Ebre.
La paella del Delta és un reflex de tot el que ens proveeix aquest privilegiat enclavament natural: crustacis frescos (com el llagostí de Sant Carles de la Ràpita o d'Alcanar), marisc de petxina (uns rics musclos de la Badia dels Alfacs), peix blanc tendre (el rap serà una bona elecció) i unes bones sípies i calamars delta, sobre una base imprescindible, l'Arròs Montsià Extra.
Si passegem per les localitats del Delta un diumenge segurament podrem gaudir de l'aroma característica de les paelles cuinades a foc de llenya de les cases dels autòctons, grans cuiners anònims que setmana rere setmana i any rere any han cuinat per a amics i família una recepta que avui s'ha fet comú i l'accés de tots.
Per això avui et proposem que descobreixis els seus ingredients, que et prenguis el temps d'anar a per ells perquè siguin el més frescos possibles i preparis amb cura i bona companyia la recepta, per sentir-te com un veritable Deltaire, cuinant una paella autèntica.
Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.