Arroz Montsià

Recepta de Banh Da Lon



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



El Banh Da Lon, és un pastís de capes d'arròs al vapor. Un dolç popular que es pot trobar a gairebé totes les fleques i supermercats vietnamites i que avui us ensenyem a fer a casa


Ingredients

  • Arròs Montsià Bomba o Carnaroli
  • 5 ous
  • 2 cullerades de farina d'arròs
  • 1/2 tassa de sucre blanc
  • Unes gotes de pasta Pandan
  • 2 tasses i mitja de llet de coco
  • Sal
0/7 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1. Aboquem l’arròs en una tassa plena d'aigua. Deixem reposar-lo durant 30 minuts.
  2.  Per a preparar la primera capa; escorrem l'arròs i el col·loquem en un recipient per a barrejar. Agreguem una tassa i mitja de llet de coco, 2 cullerades de sucre i un polsim de sal. Ho removem tot durant dos minuts.
  3. Agreguem a la barreja unes gotes de pasta Pandan, això li donarà a la pasta sabor i un to verd brillant.
  4. Aboquem la primera capa de massa en una paella. Cobrim i cuinem al vapor a foc alt durant 20 minuts.
  5. Mentre la primera capa està al vapor, preparem la segona capa. Trenquem 5 ous en un bol per a barrejar.
  6. Agreguem 1 tassa de llet de coco, mitja tassa de sucre, un polsim de sal i dues cullerades de farina d'arròs. Batem la massa fins que quedi suau.
  7.  Quan la primera capa hagi refredat l'aboquem en un motlle de pastissos.
  8. Agreguem unes gotes de pasta Pandan i removem. Per a crear contrast de color amb l'altra capa podem fer-la més clara tirant menys gotes de Pandan.
  9. Aboquem la segona capa, amb cura, damunt de la capa que ja havíem col·locat en el motlle de pastissos. Deixem refredar abans de servir.[ends_directions]  

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies