Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl d'arròs Carnaroli, gall d’indi i feta amb hummus d'albergínia



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    25 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Carnaroli



Ja estem al març! En pocs dies canviem d'estació i donarem la benvinguda a la primavera.
Què et sembla preparar un Delta Poke Bowl supersaludable amb arròs Carnaroli, gall d’indi rostit, feta, i com a salsa un deliciós hummus d'albergínia?

Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Carnaroli
  • 300 g de pit de gall d’indi
  • 150 g de formatge feta
  • 6 tomàquets xerri
  • 100 g d'escarola
  • 1 albergínia gran
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de comí
  • Julivert picat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
0/11 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Per preparar la salsa, rentar i tallar longitudinalment l'albergínia (fer uns talls en forma de rombe a la polpa i amanir amb oli). Rostir l’albergínia a una graella durant aproximadament 20 minuts a foc mitjà perquè vagi caramel·litzant.
  2. Treure la polpa i posar a un got batedor juntament amb el gra d'all, el comí, la sal i l'oli d'oliva verge extra. Triturar fins a aconseguir un puré fi semblant a l'hummus.
  3. Coure l'arròs Montsià Carnaroli a foc mitjà-baix durant 16 minuts. Reservar.
  4. Tallar a daus el formatge feta i rentar i tallar els tomàquets xerri i l'escarola.
  5. En una graella, rostir el pit de gall d’indi amb una mica d'oli d’oliva verge extra i sal fins que quedi ben daurat.
  6. Al fons del bol posar l'arròs Carnaroli i al damunt, anar disposant de forma ordenada el pit de gall d’indi trossejat, el formatge feta, els tomàquets xerri tallats i l'escarola. Al centre, posar l'hummus d'albergínia com a salsa.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies