Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl picant



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    25 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Extra



Aquest mes us portem un Poké Bowl molt inspirat en els ingredients de la cuina Tex-Mex. Si us agraden les receptes amb un punt picant, no podeu perdre l’oportunitat de preparar aquesta proposta.

Ingredients

  • 200 g d’Arròs Montsià Extra
  • 500 g de carn de vedella
  • 1 ceba
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • ½ pebrot groc
  • Blat de moro
  • Tomàquets xerri
  • Alvocat
  • Ceba vermella
  • Tortillas de blat de moro
  • 1 all
  • 2 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 cullerada de salsa Sriracha
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
0/17 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l’arròs Montsià Extra durant 13 minuts. Reservar.
  2. A una paella amb oli, sofregir la ceba i l’all durant 3 o 4 minuts. Incorporar la carn picada i fregir fins que quedi ben separada.
  3. Assaonar la carn picada i quan s’evaporin els sucs, afegir el tomàquet fregit i la salsa Sriracha i cuinar fins que quedi seca i una mica daurada.
  4. Tallar els pebrots en tires i fregir a una paella amb oli d’oliva i una mica de sal.
  5. Laminar l’alvocat i els tomàquets xerri per la meitat.
  6. Per a la presentació: al fons del bol posar l’arròs Montsià Extra, en mig la salsa de tomàquet fregit picant i anar disposant de manera organitzada las tortillas, els pebrots rostits i la carn saltada. Repartir alguns grans de blat de moro dolç, els tomàquets xerri tallats, fulles de coriandre, ceba vermella laminada i una rodanxa de llimona. Servir per separat l’alvocat i més salsa.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies