Arroz Montsià

Recepta de Flam d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Bomba

Aprofitament


Aquesta setmana us portem unes postres que tots coneixem i a les quals, per si no ho sabíeu, podem incorporar l'arròs sense problemes! Es tracta del flam. Si us ha sobrat arròs, aprofiteu per preparar aquesta recepta i gaudiu d'un moment dolç.


Ingredients

  • 100 g d'Arròs Montsià Bomba
  • 100 g de llet condensada
  • 45 g caramel líquid
  • 3 ous
  • Pell de llimona
  • 1 branca de canyella
  • 800 ml d'aigua
0/7 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l'Arròs Montsià Bomba en un cassó d'aigua bullint tapat a foc mitjà-baix durant 14 minuts en una proporció 1/4 i encendre el forn a 180º.
  2.  En un altre cassó, posar la llet condensada, 300 ml d'aigua, una mica de pell de llimona i una branca de canyella per infusionar al foc. Quan la barreja comenci a bullir, afegir l'arròs i coure a foc suau 20 minuts. Deixar refredar.
  3. Retirar la pell de llimona i la branca de canyella i afegir els ous batuts i 300 ml d'aigua. Batre fins obtenir una textura fina i homogènia.
  4. Afegir caramel líquid al fons de les flameres i omplir amb la barreja anterior.
  5. Posar al forn al bany maria durant 30 minuts i temperar a la nevera fins al dia següent.
  6. Desemmotllar els flams i servir amb caramel al gust.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies