Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat. Un menjar fàcil de...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    0 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola, Raquel
    Correcte, per 1 volum d'arròs 4 d'aigua
    Gràcies a tu per escriure'ns
    ​Xef Montsià
  • Hola Elvia;
    A mi gusta la salsa de soja Kikkoman :-)
  • Hola, Rafael
    Arròs Montsià no porta cap mena de farina. L'únic ingredient dels nostres paquets és arròs.
    Att
    Xef Montsià
  • Hola, Maytri
    És normal, quan queda poc líquid a la cassola fa que l'arròs s'enganxi, el fang és més propoci. i si per aquelles coses el remenes durant la cocció encara passa més, doncs l'arròs allibera més midó.
    Hauries d'afegir una mica més de líquid per evitar que els últims minuts s'enganxi.

    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Aquí tens les proporcions i temps.
    Recorda que són aproximades doncs el foc, la mida del recipient també juguen un paper important.
    Bomba Montsià -1 arròs x 4 líquid- cocció: 15-17 minuts +3 minuts repòs - per arròs sec

    Att;
    ​Xef Montsià
  • Hola Isabel
    Jo soc la Xef Montsià, però he preguntat i em diuen que el concurs és per Escoles
    Li deixo el link:
    https://montsia.es/escuelas
    Atentament
    Xef Montsià
  • Hola Maria Elena
    Soy la Chef de Montsià, las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Emma
    Puedes cocinarlos con en una sartén con tapa :-)
  • Hola Maribel
    Soy la Chef de Montsià, las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Zaira
    Normalment s'utilitza el parmesà, grana padano o pecorino.
    Gràcies per escrure'ns.

    ​Xef Montsià


Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies