Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs de verdures verdes amb cloïsses

Arròs de verdures verdes amb cloïsses

La nostra xef Montsià, Mireia Carbó, ens porta aquesta deliciosa recepta d'arròs amb verdures verdes i cloïsses, un plat mediterrani ple de sabor i ric en ferro.   Rentar les cloïsses amb ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    45 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Arròs amb costella, pollastre i xiitakes

Arròs amb costella, pollastre i xiitakes

Arròs Montsià juntament amb la Mireia Carbó us porta aquest exquisit arròs amb costella, pollastre i xiitakes.   En primer lloc posar en remull els bolets. Salpebrar la costella i daurar-la ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Maria;
    ​La varietat d'arròs ideal per fer sushi és una varietat que es diu japònica, de gra rodonet i amb força midó. Una de les propietats que té aquesta varietat i que la fa ideal per a elaborar sushi és la seva capacitat d'absorció i que un cop cuit queda una mica "enganxifós".
    Avui en dia és molt fàcil de trobar i val la pena fer sushi amb l'arròs que "toca" :-)
    Espero haver-te ajudat. Qualsevol dubte ens dius.
  • Hola Juan Manuel,
    Adjunto te envío el link para que puedas disfrutar de esta deliciosa receta 
    https://www.youtube.com/watch?v=lHoLUmCqWZY

  • Hola Ariane
    Justamente, en nuestro canal acabamos de compartir una receta de arroz con leche a la naranja:
    https://montsia.es/recipe/dulce-de-arroz-a-la-naranja

    Échale un vistazo, verás que hay muchos trucos y, si quieres, la naranja la puedes eliminar y así conseguirás un riquísimo arroz con leche tradicional.

    Cualquier duda nos dices ;-)
  • Hola Ana Maria,
    Doncs el tema del colorant és un tema molt personal. Jo sóc de les teves, no n'hi poso. Prefereixo que tingui un color natural. 
  • Aunque no te lo creas, tu pregunta es más que habitual. Mi truco es hervirlo en una olla grande con mucha agua y sal, como haríamos con la pasta. Verás que en 15 minutos lo tenemos listo y suelto. 
  • En teoría, son 80 g de arroz por persona, pero yo suelo poner 100 g, más vale que sobre un poquito que no que falte y se nos queden los comensales con hambre.