Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat. Un menjar fàcil de...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    0 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Bon dia Laia
    On l'estàs intentant comprar? dona'ns més informació per poder-te ajudar :-)
  • ​¡Hola! Muchas gracias por tu consulta. El envase está disponible en los restaurantes adheridos a la FIHRT de les Terres de l’Ebre en los que también encontrarás Arroz Montsià. Pero, muy pronto sortearemos algunas fiambreras sostenibles entre nuestros Montsià Lovers. Si quieres sumarte a nuestra comunidad de Montsià Lovers y entrar en el sorteo, puedes hacerlo aquí: https://montsia.es/montsia-lovers
  • Hola M carme
    Tenemos un truquito fantásico para eso. Te dejo un video a continuación. Una imagen vale más que mil palabras ;-)
    Gracias por escribirnos.
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA

  • Hola Maribel;
    Para hacer un arroz seco te recomendamos 100g arroz EXTRA MONTSIÀ por 4 porciones de líquido - cocción uniforme durante 13 minutos
    O bien con nuestro fantástico arroz BOMBA MONTSIÀ  100g arroz por cocción uniforme durante 17 minutos.
    ​Cualquier duda nos dices :-)

  • Hola Sonia
    Me encanta el Arroz Montsià "LLARG" ! Su cocción es perfecta y queda de maravilla. Te recomiendo que lo cocines en salteados con verduras y pollo. Yo lo hago mucho en casa, en ensaladas y para guarniciones. Y ayer mismo lo usamos en mi escuela para hacer un arroz con leche con leche de coco y cardamomo que quedó perfecto, cremoso, sabroso y aromático ;-)
    Gracias por escribirnos y cualquier duda nos dices.
  • Hola Anna;
    ​Pots fer la mesura d'una tassa d'arròs per una d'aigua 1x1. Prova de cuinar-lo dins una olleta a la mida de la quantitat d'arròs que vulguis fer i cou-lo tapat a foc baix. Deixa reposar 10 minuts més tapat i ja el tindràs preparat! ;-)
  • Hola Núria
    Per un arròs sec en 15 min el tindràs llest i perfecte :-)
    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Si ets tan amable d'enviar aquest correu a gestio@montsia.es , ells et rosaldran el dubte.
    Gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Gemma
    Si ets tan amable d'enviar aquest correu a gestio@montsia.es , ells et rosaldran el dubte.
    Gràcies
    ​Xef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies