Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat. Un menjar fàcil de...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    0 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Fabiola
    Para una paella con 600 g de arroz Bomba Montsià deberías poner 1800 ml de líquido y unos 17 minutos de cocción.
    Ya sabes que es aproximado, pues la medida de la paella importa, la intensidad del fuego...

    Gracias por escribirnos
    Chef Montsià
  • Hola Cinta,
    Si vols fer un arròs sec per 400 g d'arròs necessitaràs 1200 ml de líquid per una paella arrossera de 40 cm de diàmetre.
    Esperem haver-te ajudat. Qualsevol dubte ens dius :-)
    Gràcies per escriure'ns.
    Xef Montsià
  • Bon dia, Arístides.
    Doncs no, sembla que no tenen parentesc en el seu origen.
    Possiblement, l'origen de l'arròs Carnerolli seria un arròs de tipus llarg (més de 6 mm) però per la seva composició, amb una capacitat d'absorció una mica millor que un arròs llarg per exemple del tipus basmati. Per la seva estructura d'amilosa/amilopectina és molt semblant a un arròs Bomba, però la mida els fa molt diferents.
    Segurament l’origen d'un arròs carnaroli hauria de ser un híbrid on podria aparèixer coses bones de l'arròs llarg (resistència a la postcocció) i coses bones del arròs rodó (absorció)

    Esperem haver resolt el teu dubte :-)

  • Bon dia Artur
    Escriu a contacto@montsia.es i es posaran en contacte amb tu.
    ​Gràcies
  • Elisabet
    Sí, sí. Cap problema. Ho pots adaptar sense problema.

    Gràcies per escrure'ns
    ​Xef Montsià
  • ARROZ EN EL HORNO DE VERDURAS
     
    Ingredientes:
    400 g de arroz bomba
    150 g garbanzos cocidos
    3 tomates maduros
    2 patatas medias
    1 bolsa de espinacas baby
    4 dientes de ajo
    900 ml caldo de verduras
    Aceite de oliva
    Sal, pimentón y pimienta negra
    Azafrán
     
    Elaboración:
    Pelamos las patatas las lavamos y las cortamos en rodajas finas.
     
    Rallamos los tomates. Lavamos las espinacas, escurrimos y cortamos. (si son baby y de bolsa no hace falta)
     
    Calentamos el aceite en una cazuela, añadimos el tomate y lo sofreímos 10 minutos, removiendo de vez en cuando. Incorporamos el azafrán, el pimentón, las espinacas y los garbanzos aclarados. Rehoga todo unos instantes.
     
    Incorporamos el arroz, sal, pimienta, y lo cocemos un minuto con el sofrito. Agregar el caldo de verduras caliente. Agregar los ajos lavados y sin pelar y con un golpe, dispone por encima las patatas y las sal pimentamos . Cuece en el horno precalentado a 220ºC unos 18 minutos. Retirar. Dejamos reposar tapado 5 min.
     
    El truco: Resulta más sabroso si se sirve caliente pero reposado. Puedes añadir otras verduras.
  • Hola Maria Carme
    100 g de arroz por persona se consideran una buena ración.
    Gracias por escribirnos.
    Chef Montsià
  • ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100g de arroz EXTRA Montsià por persona, es decir 400 g de arroz para 4 personas y 1200ml de caldo. El tiempo de cocción serán unos 16-17 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guía te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
  • ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100 g de arroz EXTRA o BOMBA Montsià por persona, es decir 400 g de arroz para 4 personas y 1200 ml de caldo. El tiempo de cocción serán unos 16-17 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guía te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
    Atentamente
    ​Chef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies