Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Risotto de porros amb gorgonzola i tomàquets rostits

Risotto de porros amb gorgonzola i tomàquets rostits

Avui la nostra xef Mireia Carbó ens delecta amb un deliciós risotto de porros amb gorgonzola i tomàquets rostits   Rentem i tallem els tomàquets per la meitat. Els col·loquem dins una safata q...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs amb llet de coco refrescant i fruita de temporada

Arròs amb llet de coco refrescant i fruita de temporada

Avui la nostra xef Mireia Carbó, ens delecta amb un deliciós arròs amb llet de coco refrescant i fruita de temporada.   . Dins una olleta petita barrejar la llet de coco i l'altra llet i p...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    20 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la cazuela, etc.... 


    Arròs Extra Montsià: 1 medida de arroz por 3.5 de líquido 13-15 minutos de cocción + 2 - 3 minutos reposo para arroz cassola
    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià
  • Hola Chen
    A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la paella, etc....

    Extra 1 medida de arroz por 3 de líquido 12-15 minutos de cocción + 3 minutos reposo para arroz seco
    Extra 1 medida de arroz por 3.5 de líquido 13-15 minutos de cocción + 2 - 3 minutos reposo para arroz cassola
    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià
  • Hola Lon :
    Escribe a
    informacio@lacamara.es
    lacamara@lacamara.es
    Ellos te sabran decir mejor que yo :-)

    Gràcies
    Xef Montsià
  • Hola Ele
    A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la paella, etc....

    Extra 1 medida de arroz por 3 de líquido 12-15 minutos de cocción + 3 minutos reposo para arroz seco

    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià


  • Hola Yelitza
    Te refieres a la Paella? No, no es necesario para nada.
    Gracias por escribirnos
    Chef Montsià
  • Hola, Ivet
    A què et refereixes?

    Att
    ​Xef Montsià
  • Hola Eduardo
    A continuación te dejo el enlace a la receta.
    https://montsia.es/recipe/arroz-cantones
    Cualquier duda nos dices.
    Muchas gracias por escribirnos.
    Chef Montsià
  • Hola Teresa;
    No es necesario lavar el arroz integral Montsià antes de cocinarlo, pero sí te recomiendo que hagas un remojo previo para acortar su cocción y que te quede perfecto.
    Si lo pones a remojo cubierto de agua durante unos 15 minutos, luego lo puedes hervir durante unos 20-25 minutos.
    1 medida de arroz integral x 7 medidas de líquido - una cocción de 40-45 minutos en el caso de que no pongas en remojo.
    Gracias por escribirnos.

    ​Chef Montsià


  • Hola  Salif
    A continuación te dejo el enlace a la receta que nos pides.
    Gracias por escribirnos.
    Y cualquier duda nos dices.
    Chef Montsià
    https://montsia.es/ca/recipe/arr%C3%B2s-jollof

  • Hola, Susanna
    Per a fer un arròs sec com la paella amb arròs EXTRA MONTSIÀ hauràs de posar per cada 100g d'arròs 300ml de líquid.
    La cocció serà de 12-15 minuts i uns 3 minuts de repòs.
    Sempre tenint en compte que hi ha altres factors que influeixen a l'hora de fer un arròs sec. Com la intensitat del foc, la mida de la paella ...
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies