Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs caldós de gambes

Arròs caldós de gambes

Si aquest Nadal vols apostar per un bon arròs caldós de gambes, t'ensenyem com preparar aquesta deliciosa recepta de la mà de la nostra xef Mireia Carbó.   Ratllar els tomàquets. Rentar, p...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Dolç d'arròs a la taronja

Dolç d'arròs a la taronja

La nostra xef, Mireia Carbó, ens sorprèn amb aquesta deliciosa i suau recepta d'un dolç d'arròs a la taronja.   En un cassó farem bullir la llet amb la canyella i la pell de la taronja...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    20 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Ariane
    Justamente, en nuestro canal acabamos de compartir una receta de arroz con leche a la naranja:
    https://montsia.es/recipe/dulce-de-arroz-a-la-naranja

    Échale un vistazo, verás que hay muchos trucos y, si quieres, la naranja la puedes eliminar y así conseguirás un riquísimo arroz con leche tradicional.

    Cualquier duda nos dices ;-)
  • Hola Ana Maria,
    Doncs el tema del colorant és un tema molt personal. Jo sóc de les teves, no n'hi poso. Prefereixo que tingui un color natural. 
  • Aunque no te lo creas, tu pregunta es más que habitual. Mi truco es hervirlo en una olla grande con mucha agua y sal, como haríamos con la pasta. Verás que en 15 minutos lo tenemos listo y suelto. 
  • En teoría, son 80 g de arroz por persona, pero yo suelo poner 100 g, más vale que sobre un poquito que no que falte y se nos queden los comensales con hambre.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies