Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs bomba a la cassola

Arròs bomba a la cassola

L'origen de l'arròs bomba a la cassola està estretament lligat a la història del cultiu de l'arròs a la península ibèrica i a la pròpia evolució de la paella com a plat. Un menjar fàcil de...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós Marmitako

Arròs melós Marmitako

Si sou un amant d'aquest plat tan típic del País Basc, us encantarà aquesta versió deliciosa. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar els nostres convidats amb aquesta...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    0 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Olga
    Muchas gracias por tus palabras.
    A continuación te dejo el link a todas las recetas de MONTSIÀ DELTA POKE BOLS
    https://montsia.es/recetas-delta-pok%C3%A9-bowls-by-arroz-montsi%C3%A0

    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola Lizz;
    Mejor preparar la mascarilla y aplicarla a temperatura ambiente. Aunque las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola, Júlia;
    Si poses a remull cobert d'aigua l'arròs integral Montsià durant 15 min abans de cuinar-lo, escurçaràs la seva cocció i et quedarà ideal.
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià
  • Hola, Natàlia
    La promoció dura fins al 30/11. El guanyador rebrà un correu al compte de mail amb què hagi participat.
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià
  • ​Sorteig SmartWatch
    ​1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-
  • ​1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-
  • 1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-)
  • Hola Isabel
    Para el arroz Integral Montsià, las proporciones son por 100 arroz 700 ml de líquido y cocción de 40-45 minutos.
    Es decir, si quieres cocinar 400 g de arroz integral, para 4 personas, necesitarás 2800 ml de caldo.
    Si pones el arroz en remojo unos 15 minutos antes , cubierto de agua, acortarás la cocción unos 15minutos.
    Los tiempos siempre son aproximados. Debes probarlo antes de apagar el fuego para dejarlo a tu gusto.
    Gracias por escribirnos.

    ​Chef Montsià.

  • Hola Patricia;

    Si dejas el arroz integral Montsià en remojo durante 15 minutos antes de cocinarlo, acortarás su cocción y te quedará ideal.
    Te dejo un vídeo que te podrá ayudar.
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA
    Gracias por escribirnos.
    ​Chef Montsià

  • 1.- Se sorteará 1 entre las corredoras de la carrera de la mujer que hayan recibido el flyer con las instrucciones que hay en su bolsa de corredora.
     2.- Si vas a la feria de la carrera, viernes o sábado y acudes al stand de Montsià podrás participar en la ruleta de regalos de momentos ganadores y probar suerte :-)

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies