Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs melós de pop i gambes - Recepta d’aprofitament

Arròs melós de pop i gambes - Recepta d’aprofitament

Avui la nostra xef ens delecta amb un exquisit arròs melós elaborat amb pop i gambes.    Pelar les gambes i posar a hidratar les nyores obertes i cobertes d'aigua fins que s'hidratin. ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    30 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós de conill i sobrassada

Arròs melós de conill i sobrassada

Et ve de gust cuinar un arròs melós amb conill i sobrassada? Si ets un amant del conill, aquesta recepta t'encantarà. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar als nostr...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100g de arroz EXTRA Montsià por persona, es decir 400 g de arroz para 4 personas y 1200ml de caldo. El tiempo de cocción serán unos 16-17 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guía te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
  • ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100 g de arroz EXTRA o BOMBA Montsià por persona, es decir 400 g de arroz para 4 personas y 1200 ml de caldo. El tiempo de cocción serán unos 16-17 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guía te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
    Atentamente
    ​Chef Montsià
  • Hola Sergio
    Una ración correcta se considera de 80g/persona.
    Gracias por escribir-nos.

    Atentamente;
    ​Chef Montsià
  • Hola, José
    L'arròs extra Montsià és fantàstic. Si el cous amb abundant aigua salada en 14 minuts el tindràs llest.
    Gràcies per escriure'ns
    Atentament;
    Xef Montsià
  • Hola Nati
    Si usas arroz Bomba Montsià , por 1 medida de arroz x 3 de agua.
    Ya sabes que hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la cazuela, etc... 

    Gracias por escribirnos
    ​Xef Montsià
  • Hola Anay
    Les passo tu restaurante a los comerciales y se pondran en contacto contigo :-)
    ​Cor de carxofa, verdad??
  • Hola, Montserrat
    Li deixo un enllaç al nostre canal de YouTube on tenim un munt de receptes.
    Qualsevol dubte ens diu.
    https://www.youtube.com/@arrosmontsia

    gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Hola María
    De qué receta estamos hablando?
    La proporción de 100 g x 250 ml de caldo sería para un arroz seco. Hay que tener en cuenta que la medida de la sartén o cazuela , la intensidad del fuego, etc. tendrás a que ver en el resultado.

    Cualquier duda nos dices
    Att
    ​Chef Montsià
  • Hola Gigi
    Te recomendamos el BOMBA MONTSIÀ, absorbe mucho los sabores y te quedará delicioso.
    Gracias por escribirnos.
    Xef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies