Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Risotto d’escarxofes espectacular - Recepta d’aprofitament

Risotto d’escarxofes espectacular - Recepta d’aprofitament

Els amants de la carxofa no us podeu perdre aquesta recepta de risotto amb Arròs Montsià Carnaroli. La gràcia d'aquest arròs és el puré que farem amb part de les carxofes que utilitzarem i que don...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Arròs d’escarxofes i botifarra - Recepta d’aprofitament

Arròs d’escarxofes i botifarra - Recepta d’aprofitament

La Mireia Carbó ens ha preparat una recepta espectacular amb Arròs Montsià Bomba, carxofes i botifarra. Ingredients de proximitat i temporada que, com sempre ens recomana la xef, també pots adaptar al...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    45 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola, Milagro.
    Cada tipo de piel tiene unas características únicas y suele requerir rutinas de cuidado específicas para lucir un aspecto saludable.
    Debo especificar que las recomendaciones de uso para mascarillas de arroz del estilo de la que te hablamos en nuestro post: https://montsia.es/como-preparar-tu-mascarilla-de-arroz-japonesa, están basadas en una piel normal.
    Por tanto, las recomendaciones sobre la frecuencia de uso de un producto en tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades de tu piel. 

    ¡Muchas gracias por usar nuestro chat de preguntas!
  • Hola Antoni
    per 1kg d'arròs necessitaràs 4L de brou i la cocció serà entre 15-17 minuts + 3 minuts de repòs per un arròs sec.
    Com ja deus saber hauràs de vigilar la resta de factors que intervenen. El foc, la mida de la paella …
    Xef Montsià

  • Hola Antoni
    Et recomanem 1 mida d'arròs Bomba Montsià x 4 de líquid amb una cocció de 15-17 minuts + 3 minuts de repòs per un arròs sec. Ho hauràs d'adaptar a la teva paellera i al teu foc, però et servirà de guia.
    Per cada 100g d'arròs - 400ml de líquid

    Esperem haver-te ajudat.
    Qualsevol dubte ens dius;
    Xef Montsià


  • Així és Miquel! És apte per celíacs sense contaminació creuada amb cap altre cereal :-)
  • El arroz EXTRA Montsià es de la variedad 100 x 100 montsianell de gran capacidad de absorción, retiene los sabores a la perfección y muy recomendado para arroces secos
  • Hola Edgar
    Et recomano que el sofregeixis una mica amb el sofregit, 2 o 3 minuts serà suficient.
    I et deixo una guia:
    MONTSIÀ Extra 1 mida arròs x 3 líquid: Cocció de 12-15 minuts + 3 minuts de repòs per arròs sec
    MONTSIÀ Bomba 1 arròs 4 líquid 15-17 minuts + 3 minuts de repòs per arròs sec

    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià


  • Hola Mari Carme
    Jo faria primer la ceba i quan estigui ben cuita posaria els daus de carabassa, d'aquesta manera es trobaran i no es desfaran durant la cocció de l'arròs.
    Et deixo l'enllaç a un vídeo de Rissoto de carabassa i bolets, per si t'ajuda.
    https://www.youtube.com/watch?v=WbL6JJ2AZm0&t=24s

    Qualsevol dubte ens dius
    Att
    Xef Montsià
    ​Mireia Carbó
  • Hola Yolanda;
    Recomendamos 100g de arroz por persona para una buena ración de paella ;-)

    Gracias por escribirnos 
    Att
    ​Chef Montsià
  • Hola Clara;
    ​Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es, te resolverán tu duda 
    Chef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies