Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Risotto d’escarxofes espectacular - Recepta d’aprofitament

Risotto d’escarxofes espectacular - Recepta d’aprofitament

Els amants de la carxofa no us podeu perdre aquesta recepta de risotto amb Arròs Montsià Carnaroli. La gràcia d'aquest arròs és el puré que farem amb part de les carxofes que utilitzarem i que don...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Arròs d’escarxofes i botifarra - Recepta d’aprofitament

Arròs d’escarxofes i botifarra - Recepta d’aprofitament

La Mireia Carbó ens ha preparat una recepta espectacular amb Arròs Montsià Bomba, carxofes i botifarra. Ingredients de proximitat i temporada que, com sempre ens recomana la xef, també pots adaptar al...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    45 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Anna;
    ​Pots fer la mesura d'una tassa d'arròs per una d'aigua 1x1. Prova de cuinar-lo dins una olleta a la mida de la quantitat d'arròs que vulguis fer i cou-lo tapat a foc baix. Deixa reposar 10 minuts més tapat i ja el tindràs preparat! ;-)
  • Hola Núria
    Per un arròs sec en 15 min el tindràs llest i perfecte :-)
    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Si ets tan amable d'enviar aquest correu a gestio@montsia.es , ells et rosaldran el dubte.
    Gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Gemma
    Si ets tan amable d'enviar aquest correu a gestio@montsia.es , ells et rosaldran el dubte.
    Gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Ana
    Para hacer paella debes comprar una "paellera", es importante para conseguir una buena paella. Para 4 personas te recomiendo la de 40 cm de diàmetro.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Correcto, Ana, el arroz meloso no lleva menos proporción de líquido que un caldoso y ta se remueve durante la elaboración para conseguir más cremosidad.
    Si buscas en el canal de YuTube de Montsià encontrarás un montón de vídeos que te pueden ayudar.
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Natxo
    Et quedarà bé amb qualsevol dels dos però si hem de triar un .... direm el bomba :-)
  • Hola Francisco
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola Elvira
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies