Arroz Montsià

Recepta de Risotto d’escarxofes espectacular - Recepta d’aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern



Els amants de la carxofa no us podeu perdre aquesta recepta de risotto amb Arròs Montsià Carnaroli. La gràcia d'aquest arròs és el puré que farem amb part de les carxofes que utilitzarem i que donarà una cremositat extra a la recepta.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Carnaroli
  • 8 carxofes
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 60 g parmesà ratllat
  • 40 g mantega
  • 1
  • 2 l de brou de pollastre
  • Mig got de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal
0/11 Ingredients
0/10 Instruccions

Instruccions

 
  1.  Pelarem 4 carxofes i bullirem els cors, just coberts d'aigua.
  2.  Pelarem les altres 4 i les tallarem en vuit trossos cadascuna. Reservarem.
  3.  Dins d'una cassoleta, courem la ceba a foc suau amb un raig d'oli d'oliva. Quan la ceba sigui cuita, incorporarem les carxofes tallades. Courem 2 minuts, no cal més.
  4.  Afegirem l'arròs i li donarem 2 voltes amb la ceba.
  5.  Afegirem el vi i deixarem que redueixi.
  6. Triturarem les 4 carxofes bullides i les passarem pel colador xinès.
  7.  Afegirem el puré-crema i començarem a remenar.
  8.  Anirem afegint el brou de pollastre calent, a poc a poc, a mesura que l'arròs el vagi necessitant, sense parar de remenar.
  9.  La cocció total de l'arròs serà d'uns 18 minuts.
  10.  Retirarem del foc i afegirem la mantega i el parmesà ratllat.
  11.  

 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies