Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Montsià Bomba in the casserole

Montsià Bomba in the casserole

​We'll start with a casserole and a good splash of oil ????. Our Montsià Chef, Mireia Carbó has a predilection for broths with Montsià Bomba Rice: small, round, pearly grain, ideal for this dish ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes

Leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes

Today our chef Mireia Carbó delights us with a delicious leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes   Wash and cut the tomatoes in half. Place them in a tray that can go in the oven.  ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola Elvira
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola, Lola
    Normalment, la proporció és d'1 part d'arròs Bomba Montsià x 3 de brou. Com ja saps s'han de tenir en compte altres factors durant la cocció :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    ​Gràcies per escriure'ns
  • ​Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Sònia
    Aquesta promoció, de moment, s'ha parat. Informarem  a tots els MONTSIÀ LOVERS quan la tornem a reactivar :-)
  • Hola, Judit
    Actualment, no en tenim, però recollim la teva proposta per un futur.
    Gràcies per escriure'ns :-)
  • Hola Javier
    ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100g de arroz BOMBA Montsià por persona, es decir 400g de arroz para 4 personas y 1200ml de caldo. El tiempo de cocción seran unos 18 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guia te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
  • Hola Carlos
    Te mandamos un link al vídeo deñ arroz con sobrasada y añadimos en la recta el momento de añadir el arroz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ortc7PWrTKw
    Gracias por escribirnos y por hacer nustras recetas :-)
  • Bon dia Miriam
    Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Ferran;
    L'arròs EXTRA Montsià es cuina a raó d'una mesura d'arròs x 4 d'aigua (líquid). Però recorda que aquí tenen a veure molts factors, si vols cuinar un arròs caldós , o sec o melós. Aquesta proporció que es pot ajustar al tipus de cocció i del cuiner :-)

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies