Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Artichoke and Sausage Rice - Leftover Recipe

Artichoke and Sausage Rice - Leftover Recipe

Mireia Carbó prepares us a spectacular recipe with Montsià Bomba Rice, artichokes and sausage. Proximity and seasonal ingredients that, as the chef always recommends, you can also adapt to what you ha...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    45 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Boxing Day Rice - Leftover Recipe

Boxing Day Rice - Leftover Recipe

We love betting on the surplus kitchen! And today our chef Mireia Carbó show us how to prepare a Sant Esteve rice to continue enjoying Christmas without wasting anything!   Make a well-candied...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola  Salif
    A continuación te dejo el enlace a la receta que nos pides.
    Gracias por escribirnos.
    Y cualquier duda nos dices.
    Chef Montsià
    https://montsia.es/ca/recipe/arr%C3%B2s-jollof

  • Hola, Susanna
    Per a fer un arròs sec com la paella amb arròs EXTRA MONTSIÀ hauràs de posar per cada 100g d'arròs 300ml de líquid.
    La cocció serà de 12-15 minuts i uns 3 minuts de repòs.
    Sempre tenint en compte que hi ha altres factors que influeixen a l'hora de fer un arròs sec. Com la intensitat del foc, la mida de la paella ...
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià

  • Hola, Raquel
    Correcte, per 1 volum d'arròs 4 d'aigua
    Gràcies a tu per escriure'ns
    ​Xef Montsià
  • Hola Elvia;
    A mi gusta la salsa de soja Kikkoman :-)
  • Hola, Rafael
    Arròs Montsià no porta cap mena de farina. L'únic ingredient dels nostres paquets és arròs.
    Att
    Xef Montsià
  • Hola, Maytri
    És normal, quan queda poc líquid a la cassola fa que l'arròs s'enganxi, el fang és més propoci. i si per aquelles coses el remenes durant la cocció encara passa més, doncs l'arròs allibera més midó.
    Hauries d'afegir una mica més de líquid per evitar que els últims minuts s'enganxi.

    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Aquí tens les proporcions i temps.
    Recorda que són aproximades doncs el foc, la mida del recipient també juguen un paper important.
    Bomba Montsià -1 arròs x 4 líquid- cocció: 15-17 minuts +3 minuts repòs - per arròs sec

    Att;
    ​Xef Montsià
  • Hola Isabel
    Jo soc la Xef Montsià, però he preguntat i em diuen que el concurs és per Escoles
    Li deixo el link:
    https://montsia.es/escuelas
    Atentament
    Xef Montsià
  • Hola Maria Elena
    Soy la Chef de Montsià, las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Emma
    Puedes cocinarlos con en una sartén con tapa :-)

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies