Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Sweet orange rice

Sweet orange rice

Our chef, Mireia Carbó, surprises us with this delicious and smooth recipe for a sweet orange rice.   In a saucepan we will boil the milk with the cinnamon and the orange peel. When it start...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    20 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Mushroom Risotto with Sausage - Leftover Recipe

Mushroom Risotto with Sausage - Leftover Recipe

Montsià Rice with Mireia Carbó bring you this delicious sausage and mushroom risotto.   First, chop the onion, the garlic and cut the zucchini into small cubes and clean the mushrooms. Cook ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    30 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola Gemma
    Si ets tan amable d'enviar aquest correu a gestio@montsia.es , ells et rosaldran el dubte.
    Gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Ana
    Para hacer paella debes comprar una "paellera", es importante para conseguir una buena paella. Para 4 personas te recomiendo la de 40 cm de diàmetro.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Correcto, Ana, el arroz meloso no lleva menos proporción de líquido que un caldoso y ta se remueve durante la elaboración para conseguir más cremosidad.
    Si buscas en el canal de YuTube de Montsià encontrarás un montón de vídeos que te pueden ayudar.
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Natxo
    Et quedarà bé amb qualsevol dels dos però si hem de triar un .... direm el bomba :-)
  • Hola Francisco
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola Elvira
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola, Lola
    Normalment, la proporció és d'1 part d'arròs Bomba Montsià x 3 de brou. Com ja saps s'han de tenir en compte altres factors durant la cocció :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    ​Gràcies per escriure'ns
  • ​Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Sònia
    Aquesta promoció, de moment, s'ha parat. Informarem  a tots els MONTSIÀ LOVERS quan la tornem a reactivar :-)

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies