Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Red Risotto with Asparagus and Arugula - Leftover Recipe

Red Risotto with Asparagus and Arugula - Leftover Recipe

Montsià rice and Mireia Carbó brings you this delicious red risotto with green asparagus and arugula. An easy dish to prepare that you will love!   Peel the beets. One cut it into cubes of hal...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Boat rice

Boat rice

Montsià rice and Mireia Carbó shows you this delicious boat rice that provides high content of iron, vitamin A and vitamin B9. A traditional fisherman's recipe!   Clean the fish well flake...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola, Francesc
    Aquí tens les proporcions i temps. Recorda que són aproximades doncs el foc, el recipient també juguen un paper important.
    Extra Montsià -1 arròs x 3 líquid -12-15 minuts + 3 minuts repòs - sec

    Bomba Montsià -1 arròs x 4 líquid- 15-17 minuts+3 minuts repòs - sec

    Att;
    ​Xef Montsià


  • Hola Olga
    Muchas gracias por tus palabras.
    A continuación te dejo el link a todas las recetas de MONTSIÀ DELTA POKE BOLS
    https://montsia.es/recetas-delta-pok%C3%A9-bowls-by-arroz-montsi%C3%A0

    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola Lizz;
    Mejor preparar la mascarilla y aplicarla a temperatura ambiente. Aunque las recomendaciones de un producto para tu piel, debería dártelas un dermatólogo que conozca bien las características y necesidades. 
    Gracias por escribirnos :-)

  • Hola, Júlia;
    Si poses a remull cobert d'aigua l'arròs integral Montsià durant 15 min abans de cuinar-lo, escurçaràs la seva cocció i et quedarà ideal.
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià
  • Hola, Natàlia
    La promoció dura fins al 30/11. El guanyador rebrà un correu al compte de mail amb què hagi participat.
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià
  • ​Sorteig SmartWatch
    ​1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-
  • ​1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-
  • 1.- Se sortejarà 1 entre les corredores de la cursa de la dona que hagin rebut el flyer amb les instruccions que hi ha a la bossa de cada corredora.
     2.- Si vas a la fira de la cursa, divendres o dissabte i acudeixes a l'estand de Montsià podràs participar en la ruleta de regals de moments guanyadors i provar sort :-)
  • Hola Isabel
    Para el arroz Integral Montsià, las proporciones son por 100 arroz 700 ml de líquido y cocción de 40-45 minutos.
    Es decir, si quieres cocinar 400 g de arroz integral, para 4 personas, necesitarás 2800 ml de caldo.
    Si pones el arroz en remojo unos 15 minutos antes , cubierto de agua, acortarás la cocción unos 15minutos.
    Los tiempos siempre son aproximados. Debes probarlo antes de apagar el fuego para dejarlo a tu gusto.
    Gracias por escribirnos.

    ​Chef Montsià.

  • Hola Patricia;

    Si dejas el arroz integral Montsià en remojo durante 15 minutos antes de cocinarlo, acortarás su cocción y te quedará ideal.
    Te dejo un vídeo que te podrá ayudar.
    https://www.youtube.com/watch?v=2TaPnI7DDmA
    Gracias por escribirnos.
    ​Chef Montsià

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies