Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Red Risotto with Asparagus and Arugula - Leftover Recipe

Red Risotto with Asparagus and Arugula - Leftover Recipe

Montsià rice and Mireia Carbó brings you this delicious red risotto with green asparagus and arugula. An easy dish to prepare that you will love!   Peel the beets. One cut it into cubes of hal...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Boat rice

Boat rice

Montsià rice and Mireia Carbó shows you this delicious boat rice that provides high content of iron, vitamin A and vitamin B9. A traditional fisherman's recipe!   Clean the fish well flake...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • El arroz EXTRA Montsià es de la variedad 100 x 100 montsianell de gran capacidad de absorción, retiene los sabores a la perfección y muy recomendado para arroces secos
  • Hola Edgar
    Et recomano que el sofregeixis una mica amb el sofregit, 2 o 3 minuts serà suficient.
    I et deixo una guia:
    MONTSIÀ Extra 1 mida arròs x 3 líquid: Cocció de 12-15 minuts + 3 minuts de repòs per arròs sec
    MONTSIÀ Bomba 1 arròs 4 líquid 15-17 minuts + 3 minuts de repòs per arròs sec

    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià


  • Hola Mari Carme
    Jo faria primer la ceba i quan estigui ben cuita posaria els daus de carabassa, d'aquesta manera es trobaran i no es desfaran durant la cocció de l'arròs.
    Et deixo l'enllaç a un vídeo de Rissoto de carabassa i bolets, per si t'ajuda.
    https://www.youtube.com/watch?v=WbL6JJ2AZm0&t=24s

    Qualsevol dubte ens dius
    Att
    Xef Montsià
    ​Mireia Carbó
  • Hola Yolanda;
    Recomendamos 100g de arroz por persona para una buena ración de paella ;-)

    Gracias por escribirnos 
    Att
    ​Chef Montsià
  • Hola Clara;
    ​Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es, te resolverán tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola Elo
    Por 400g de arroz bomba o extra MONTSIÀ / 1500ml de agua
    Te dejamos el enlace a un video de arroz meloso por si te ayuda ;-)
    https://www.youtube.com/watch?v=mI1i0GVtzYs

    Gracias por escribirnos ;-)
  • Hola Oriol
    Per un arròs sec 400g d'arròs EXTRA MONTSIÀ - 1200ml de líquid - i amb 13-15 minuts de cocció + 3 de repòs el tindràs llest.

    Et convido a visitar els vídeos que tenim al nostre canal de youtube, per si et poden ajudar:

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLJO0xjldpKrjWId5BbHj1kUG6QDw7ddQV

    Gràcies per escriure'ns
    Xef Montsià
  • Bon dia Laia
    On l'estàs intentant comprar? dona'ns més informació per poder-te ajudar :-)
  • ​¡Hola! Muchas gracias por tu consulta. El envase está disponible en los restaurantes adheridos a la FIHRT de les Terres de l’Ebre en los que también encontrarás Arroz Montsià. Pero, muy pronto sortearemos algunas fiambreras sostenibles entre nuestros Montsià Lovers. Si quieres sumarte a nuestra comunidad de Montsià Lovers y entrar en el sorteo, puedes hacerlo aquí: https://montsia.es/montsia-lovers

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies