Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Rice with artichokes and anchovies - Leftovers Recipe

Rice with artichokes and anchovies - Leftovers Recipe

Montsià Rice with Mireia Carbó brings you this delicious rice with artichokes and anchovies, an easy to prepare and seasonal recipe.   Clean the fish, headless and boneless. Inside a low sau...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    55 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Soup rice with prawns

Soup rice with prawns

If this Christmas you want to cook a good soupy rice with prawns, we show you how to prepare this delicious recipe with our chef Mireia Carbó.   Grate the tomatoes. Wash, peel and clean the re...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    50 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexity

    Medium

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  • Hola Ariane
    Justamente, en nuestro canal acabamos de compartir una receta de arroz con leche a la naranja:
    https://montsia.es/recipe/dulce-de-arroz-a-la-naranja

    Échale un vistazo, verás que hay muchos trucos y, si quieres, la naranja la puedes eliminar y así conseguirás un riquísimo arroz con leche tradicional.

    Cualquier duda nos dices ;-)
  • Hola Ana Maria,
    Doncs el tema del colorant és un tema molt personal. Jo sóc de les teves, no n'hi poso. Prefereixo que tingui un color natural. 
  • Aunque no te lo creas, tu pregunta es más que habitual. Mi truco es hervirlo en una olla grande con mucha agua y sal, como haríamos con la pasta. Verás que en 15 minutos lo tenemos listo y suelto. 
  • En teoría, son 80 g de arroz por persona, pero yo suelo poner 100 g, más vale que sobre un poquito que no que falte y se nos queden los comensales con hambre.

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