Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Pumpkin and Almond Risotto - Leftover Recipe

Pumpkin and Almond Risotto - Leftover Recipe

This November our chef Mireia Carbó teaches us how to prepare an exquisite seasonal risotto, made with pumpkin and almonds.   Peel and cut the onion into brunoise, small dice or grated. Peel a...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Brown rice with vegetables and mushrooms

Brown rice with vegetables and mushrooms

Today our chef show you how to cook Montsià Integral rice. It is a delicious recipe, made with 4 simple ingredients. Discover tips, tricks and more in the new video recipe!   Soak the rice in ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la cazuela, etc.... 


    Arròs Extra Montsià: 1 medida de arroz por 3.5 de líquido 13-15 minutos de cocción + 2 - 3 minutos reposo para arroz cassola
    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià
  • Hola Chen
    A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la paella, etc....

    Extra 1 medida de arroz por 3 de líquido 12-15 minutos de cocción + 3 minutos reposo para arroz seco
    Extra 1 medida de arroz por 3.5 de líquido 13-15 minutos de cocción + 2 - 3 minutos reposo para arroz cassola
    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià
  • Hola Lon :
    Escribe a
    informacio@lacamara.es
    lacamara@lacamara.es
    Ellos te sabran decir mejor que yo :-)

    Gràcies
    Xef Montsià
  • Hola Ele
    A continuación le dejo una tabla con los tiempos y líquidos. Recuerde que es orientativo, pues hay que tener en cuenta la intensidad del fuego, la medida de la paella, etc....

    Extra 1 medida de arroz por 3 de líquido 12-15 minutos de cocción + 3 minutos reposo para arroz seco

    Gracias por escribirnos
    ​Chef Montsià


  • Hola Yelitza
    Te refieres a la Paella? No, no es necesario para nada.
    Gracias por escribirnos
    Chef Montsià
  • Hola, Ivet
    A què et refereixes?

    Att
    ​Xef Montsià
  • Hola Eduardo
    A continuación te dejo el enlace a la receta.
    https://montsia.es/recipe/arroz-cantones
    Cualquier duda nos dices.
    Muchas gracias por escribirnos.
    Chef Montsià
  • Hola Teresa;
    No es necesario lavar el arroz integral Montsià antes de cocinarlo, pero sí te recomiendo que hagas un remojo previo para acortar su cocción y que te quede perfecto.
    Si lo pones a remojo cubierto de agua durante unos 15 minutos, luego lo puedes hervir durante unos 20-25 minutos.
    1 medida de arroz integral x 7 medidas de líquido - una cocción de 40-45 minutos en el caso de que no pongas en remojo.
    Gracias por escribirnos.

    ​Chef Montsià


  • Hola  Salif
    A continuación te dejo el enlace a la receta que nos pides.
    Gracias por escribirnos.
    Y cualquier duda nos dices.
    Chef Montsià
    https://montsia.es/ca/recipe/arr%C3%B2s-jollof

  • Hola, Susanna
    Per a fer un arròs sec com la paella amb arròs EXTRA MONTSIÀ hauràs de posar per cada 100g d'arròs 300ml de líquid.
    La cocció serà de 12-15 minuts i uns 3 minuts de repòs.
    Sempre tenint en compte que hi ha altres factors que influeixen a l'hora de fer un arròs sec. Com la intensitat del foc, la mida de la paella ...
    Gràcies per escriure'ns.
    ​Xef Montsià

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies