Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs de Sant Esteve - Recepta d’aprofitament

Arròs de Sant Esteve - Recepta d’aprofitament

Ens encanta apostar per la cuina d'aprofitament! I avui la nostra xef Mireia Carbó ens ensenya com preparar un arròs de Sant Esteve per seguir gaudint d'aquestes festes sense desaprofitar res....

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Risotto de carabassa i ametlles - Recepta d’aprofitament

Risotto de carabassa i ametlles - Recepta d’aprofitament

Aquest mes de novembre, la nostra xef Mireia Carbó ens ensenya a preparar un exquisit risotto de temporada, elaborat amb carabassa i ametlles.   Pelar i tallar la ceba en brunoise, en petits d...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola, Lola
    Normalment, la proporció és d'1 part d'arròs Bomba Montsià x 3 de brou. Com ja saps s'han de tenir en compte altres factors durant la cocció :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    ​Gràcies per escriure'ns
  • ​Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Sònia
    Aquesta promoció, de moment, s'ha parat. Informarem  a tots els MONTSIÀ LOVERS quan la tornem a reactivar :-)
  • Hola, Judit
    Actualment, no en tenim, però recollim la teva proposta per un futur.
    Gràcies per escriure'ns :-)
  • Hola Javier
    ​Para un arroz seco como puede ser la paella te recomendamos 100g de arroz BOMBA Montsià por persona, es decir 400g de arroz para 4 personas y 1200ml de caldo. El tiempo de cocción seran unos 18 minutos. 
    Intervienen muchos factores durante la cocción como por ejemplo la medida de la paella, intensidad del fuego .... pero como guia te servirá para ajustarte a tus paellas :-)
    Cualquier duda nos dices.
  • Hola Carlos
    Te mandamos un link al vídeo deñ arroz con sobrasada y añadimos en la recta el momento de añadir el arroz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ortc7PWrTKw
    Gracias por escribirnos y por hacer nustras recetas :-)
  • Bon dia Miriam
    Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Ferran;
    L'arròs EXTRA Montsià es cuina a raó d'una mesura d'arròs x 4 d'aigua (líquid). Però recorda que aquí tenen a veure molts factors, si vols cuinar un arròs caldós , o sec o melós. Aquesta proporció que es pot ajustar al tipus de cocció i del cuiner :-)
  • Hola Jose Manuel
    Por 350g de arroz EXTRA MONTSIÀ necesitarás unos 1500ml de caldo aprox (deberás controlar la evaporación). Tardará 15 minutos y no puede reposar pués al tener líquido se podria pasar.
    Cualquier duda nos dices.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies