Arroz Montsià

Recepta de Risotto de carabassa i ametlles - Recepta d’aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Minerals
Aprofitament


Aquest mes de novembre, la nostra xef Mireia Carbó ens ensenya a preparar un exquisit risotto de temporada, elaborat amb carabassa i ametlles.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Carnaroli
  • 300 g carabassa
  • 1500 ml brou de verdures o pollastre
  • 1 ceba
  • 50 g mantega
  • 50 g ametlla laminada
  • 80 g parmesà ratllat
  • oli d’oliva
  • pebre
  • sal
0/10 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Pelar i tallar la ceba en brunoise, en petits daus o bé ratllada. Pelar i tallar la carabassa a daus petits.
  2. En una paella, afegir un rajolí d'oli d'oliva. Quan estigui calent courem la ceba la ceba, amb paciència fins que quedi ben cuita: incorporem la carabassa i la courem 3 minuts.
  3. Escalfar el brou per afegir-lo més tard al risotto.
  4. Afegeix l'arròs a la paella juntament amb la carabassa i la ceba. Remenar durant 1 minut.
  5. Afegir el brou a l'arròs, a poc a poc amb l'ajuda d'un cullerot. Remenar constantment i anar afegint el brou a mesura que l'arròs el vagi necessitant, així durant uns 18 minuts. Tastar i rectificar de sal i pebre.
  6. Per acabar afegirem la mantega i el parmesà ratllat. Remenar
  7. Servir en plats amb l'ametlla laminada.
     

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies