Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arròs de barca

Arròs de barca

Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest deliciós arròs de barca que aporta alt contingut en ferro, vitamina A i vitamina B9. Una recepta tradicional de pescadors!   Netejar el...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Arròs amb verduretes - Recepta d'aprofitament

Arròs amb verduretes - Recepta d'aprofitament

Arròs Montsià juntament amb la nostra xef Mireia Carbó et porten un deliciós arròs amb verdures. Una recepta fàcil, completa i lleugera, font en vitamines C i B6.   Pelar i tallar la ceba i l&...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Es ideal para paellas, ensaladas, acompañamientos y postres. Montsià utiliza siempre la misma variedad seleccionada, Montsianell, y por tanto tiene el mismo tiempo de cocción y una gran capacidad de absorción de gustos y sabores.
    Cualquier duda nos dices :-)
  • Hola Arnau,
    12 minuts potser és una mica just. Normalment l'arròs extra Montsià triga uns 18 min. Pots fer 5 a foc alt+10 a foc mig + 2 finals a foc alt.
    Qualsevol dubte ens dius
  • Hola Maxi;
    Para realizar el mantecato final 100g de parmesano + 50g de mantequilla por 400g de arroz es un buen punto de partida. Simpre puedes ajustarlo a tu gusto :-)
  • Hola, Marc 
    Si vols bullir arròs per a fer una amanida o similar, per cada 100 g d'arròs hauràs de posar uns 750 ml d'aigua i després ho escorres com si fessis pasta.
  • Hola Jose
    Por  400g de arroz unsando una paellera de 40 necesitarás unos 1200 ml de líquido :-)
  • Hola Paco
    100 g de arroz por persona es una buena ración para un arroz seco tipo paella.
    Gracias por escribirnos
    Cualquier duda nos dices :-)

  • Hola Cirino
    Para 1,5 Kg de arroz necesitaras 4,5L de líquido. Esto es la teoría, ya sabes que hay otros factores a tener en cuenta como la intensidad del fuego, la medida de la sarten etc...
  • Hola Neus
    Et deixem un video que t'ajudarà a cure l'arròs integral.
    Qualsevol dubte ens dius ;-)
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY

  • Hola Ernest
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY
    ​Gràcies 

  • Hola Elena
    Un arroz Montsià EXTRA o un bomba. Te quedaran perfectos :-)

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies