Arroz Montsià

Recepta d'Arròs de barca



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Minerals


Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest deliciós arròs de barca que aporta alt contingut en ferro, vitamina A i vitamina B9. Una recepta tradicional de pescadors!

Ingredients

  • 300 g Arròs Montsià Bomba
  • 12 cananes o sepietes de platja
  • 500 g de peix de roca
  • 200 musclos
  • tellerines o cloïsses
  • 1 ceba
  • 3 dents d’all
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs
  • oli d’oliva
  • sal
  • 2.5 l fumet
0/12 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Netejar el peix a consciència ben escamat i net.
  2. Dins una cassola escalfar un bon raig d’oli d’oliva i fer un sofregit amb la ceba i els alls picats juntament amb el pebrot tallat menut.
  3. Quan estigui cuit afegir els tomàquets ratllats i deixar coure.
  4. A continuació, incloure les cananes i coure-les amb paciència.
  5. Introduir el peix i coure uns minuts amb el sofregi. Incorporar l’arròs i el sofregim.
  6. Escalfar el fumet i afegir-lo a l’olla.
  7. Quan tot plegat cogui durant 8 minuts introduir les closques i acabar la cocció als 15 minuts aproximadament.
  8. Rectificar de sal, deixar reposar 1 minut  i servir. Recorda que ha de quedar una mica caldós.
     

 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies