Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Menjar blanc - Recepta d’aprofitament

Menjar blanc - Recepta d’aprofitament

Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest menjar blanc, unes delicioses i típiques postres tradicionals. Et ve de gust?   Primer començar a triturar l’arròs Després, bullir la...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    20 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Risotto vermell amb espàrrecs i rúcula - Recepta d’aprofitament

Risotto vermell amb espàrrecs i rúcula - Recepta d’aprofitament

Arròs Montsià juntament amb la Mireia Carbó us porta aquest deliciós risotto vermell amb espàrrecs verds i ruca. Un plat fàcil de preparar que t'encantarà!   Pelar les remolatxes. Una tall...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • ​Per un arròs sec posarem 100 g d'arròs per persona i 900 ml de brou. 
    Intervenen molts factors, la mida de la paella, intensitat del foc .... però com a guia et servirà.
    Qualsevol dubte ens dius
  • Sí Ramón, en tenim :-)
    L'arròs Montsià Extra és ideal per a paelles, amanides, acompanyament de carns i peixos i també en la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs.
    Per a la seva elaboració, utilitzem sempre la mateixa varietat seleccionada, Montsianell, conreada al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza pel seu bonic color blanc perlat i per una capacitat excepcional d'absorció de sabors.
     
    La categoria Extra és, a més, la qualitat superior de tots els arrossos, perquè  certifica l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat en les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció.
     
    Si busques un arròs versàtil, de gust exquisit, qualitat superior, i que a més ofereixi un bon rendiment en qualsevol recepta, l'Arròs Montsià Extra és un bàsic imprescindible al teu rebost.
  • Hola, Fina;
    No, no cal rentar-lo.
    ​Si el sofregeixes un parell de minuts amb el sofregit et quedarà solt i ben gustós :-)
  • Hola Tere
    Te recomiendo poner 100g de arroz por persona. Con 100g de arroz te saldrá una buena ración.
    Cualquier duda nos dices :-)
  • ​Hola Sergi
    El gotet mesurador és de 100 g d'arròs, mesura ideal per una ració per una persona.
    Si vols fer un arròs sec per 400 g d'arròs necessitaràs 1200 ml de líquid per una paella arrossera de 40 cm de diàmetre.
    Esperem haver-te ajudat. Qualsevol dubte ens dius :-)
  • Hola Montse
    El arroz bomba es de los mejores para hacer paella. Ya verás que buen resultado te dará :-)
  • Hola Xavier;
    Doncs amb olla de pressió no he fet mai, la veritat però et deixem el link a un vídeo que segur que t'ajudarà
    https://www.youtube.com/watch?v=zUpxrSnLKpY 
    ​​Qualsevol dubte ens dius:-) 
  • Hola;
    Para 4 personas te recomiendo 400g de arroz. 
    100g de arroz por persona es una buen plato.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Maria Carme;
    Sento no poder-te ajudar. No en tinc cap de recepta adaptada per aquest robot de cuina :-(
  • Hola, Sí es normal lo que te ha pasado. El arroz integral te aconsejo que lo dejes en remojo 15 minutos cubierto de agua fría y así acortarás su cocción a 30 minutos. Es un arroz que siempre te dará la sensación de estar un poco más entero puesto que conserva la parte exterior del grano.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies