Arroz Montsià

Recepta de Risotto vermell amb espàrrecs i rúcula - Recepta d’aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu

especificaciones arroz monstia Vitamines
Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb la Mireia Carbó us porta aquest deliciós risotto vermell amb espàrrecs verds i ruca. Un plat fàcil de preparar que t'encantarà!

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Carnaroli
  • 3 remolatxes fresques
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 80 g parmesà ratllat
  • 25 g mantega
  • 50 g parmesà
  • 1 l brou de verdures
  • 1 ceba
  • sal
  • ruca fresca
  • oli d'oliva verge extra
0/11 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Pelar les remolatxes. Una tallar-la a dauets de mig centímetre i les altres les triturarem junt amb dos gots d’aigua.
  2. Pelar la ceba i tallar-la ben menuda o ratllar-la.
  3. A continuació, escalfar el brou. Dins una cassola baixa escalfar un raig d’oli d’oliva i  coure la ceba amb paciència.
  4. Quan la ceba sigui cuita afegir els dauets de remolatxa i els espàrrecs tallats a rodanxes. Coure’ls durant 5 minuts. Incorporar-hi l’arròs.
  5. Escalfar la remolatxa triturada i quan bulli, afegir a  l’arròs i remenar.
  6. Anar afegint brou bullent  a mida que l’arròs ho vagi necessitant, així durant uns 18 minuts. Sempre remenant.
  7. Al final, incorporar la mantega i el parmesà i servir cada plat amb un poco de ruca, amanida amb sal i oli. Servir ràpidament.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies