Arroz Montsià

Recepta de Menjar blanc



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu

Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest menjar blanc, unes delicioses i típiques postres tradicionals. Et ve de gust?

Ingredients

  • 60 g Arròs Montsià Extra
  • 500 ml de llet
  • 75 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 pell de llimona
  • canyella molta
0/6 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer començar a triturar l’arròs
  2. Després, bullir la llet amb el canó de canyella i la pell de la llimona i el sucre.
  3. Un cop bulli, afegir l’arròs triturat i coure sense parar de remenar fins que s’espesseixi. Colar.
  4. Posar-ho en recipients individuals amb un polsim de canyella molta.
     

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies