Arroz Montsià

Recepta d'Arròs de Sant Esteve - Recepta d’aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Ens encanta apostar per la cuina d'aprofitament! I avui la nostra xef Mireia Carbó ens ensenya com preparar un arròs de Sant Esteve per seguir gaudint d'aquestes festes sense desaprofitar res.

Ingredients

  • 400 g d’Arròs Montsià Bomba
  • restes del pollastre/capó/indiot de Nadal
  • restes del farcit i salseta
  • 1200 ml de brou de Nadal o de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • 1 copeta de vi ranci o cava
  • 1 carabassó
  • oli d’oliva
  • sal
0/12 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Fer un sofregit ben confitat amb la ceba picada menuda, el pebrot i els alls.
  2. Tallar el carabassó a daus d’un centímetre. Sense pelar.
  3. Quan estigui ben confitat afegir el tomàquet concentrat. Una volteta i incorporar l’Arròs Montsià Bomba.
  4. Donar una volta amb el sofregit i el gotet de vi. Reduir.
  5. Incorporar el brou calent i la carn del pollastre esmicolada. Si tens una mica de la salseta del rostit i farcit, també afegir-la.
  6. Rectificar de sal, si cal i deixar-ho coure 18 minuts aproximadament.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies