Arroz Montsià

Recepta d'Arròs melós de conill i sobrassada



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



Et ve de gust cuinar un arròs melós amb conill i sobrassada? Si ets un amant del conill, aquesta recepta t'encantarà. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar als nostres convidats amb aquesta saborosa recepta.


Ingredients

  • 300 g Arròs Montsià Bomba
  • ½ conill
  • 75 g sobrassada
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1 pastanaga
  • 1 culleradeta de polpa de nyora
  • 1 gotet de brandi o vi ranci
  • 1200 ml brou de pollastre o carn
  • Oli d d’oliva
  • Sal
0/11 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1.  Salpebrem el conill tallat a trossos pels dos costats.
  2.  Afegim una mica d'oli d'oliva en una cassola gran i sofregim la carn.
  3. Mentre es va cuinant la carn al foc, afegim la ceba picada i l'all. També afegim la pastanaga tallada en trossos molt petits.
  4.  Quan el sofregit estigui ben cuit, com una confitura, inclourem la polpa de nyora. Li fem un volt, afegim l'alcohol i deixem evaporar.
  5. Quan l'alcohol s'hagi acabat d'evaporar, agregarem la sobrassada i una miqueta de brou, a poc a poc fins a arribar als 18 minuts de cocció. No ens podem oblidar de donar-li un toc de pebre!
  6.  Quan acabin els minuts de cocció, servirem ràpidament i ja estarà llest per menjar!   
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies