Arroz Montsià

Recepta d'Arròs caldós de gambes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    50 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Proteïnes


Si aquest Nadal vols apostar per un bon arròs caldós de gambes, t'ensenyem com preparar aquesta deliciosa recepta de la mà de la nostra xef Mireia Carbó.

Ingredients

  • 350 g Arròs Montsià Bomba
  • 300 g de gamba llagostinera o vermella
  • 2
  • 5 L d’aigua mineral
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 ml de brandi
  • Julivert fresc
  • Oli d’oliva
  • Sal
0/14 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Ratllar els tomàquets. Rentar, pelar i netejar la resta de verdures i tallar-les petites.
  2. Dins d'una olla escalfar una mica d'oli d'oliva i coure totes les verdures fins que estiguin ben confitades.
  3. Passat aquest temps, afegirem els caps i les closques de les gambes que hem pelat i les sofregim durant 5 minuts.
  4. Incorporar el pebre vermell, remenar uns segons i afegir el brandi. Reduir i evaporar.
  5. Afegir l'aigua, mig tapar i quan comenci a bullir deixar coure durant 30 minuts. Colar en una altra olla.
  6. Posarem el brou que hem obtingut al foc i ho rectifiquem de sal. Quan arrenqui el bull afegirem l'arròs i el deixarem coure durant 15 minuts.
  7. Passat aquest temps apagarem el foc i afegirem les gambes i el julivert fresc picat. Deixarem reposar 1 minut, no més, i el servirem.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies