Arroz Montsià

Recepta de Dolç d'arròs a la taronja



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



La nostra xef, Mireia Carbó, ens sorprèn amb aquesta deliciosa i suau recepta d'un dolç d'arròs a la taronja.

Ingredients

  • 150 g Arròs Montsià Extra
  • 2 taronges
  • ¾ L llet (pot ser vegetal)
  • ½ branca de canyella
  • 100 g de sucre
0/5 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. En un cassó farem bullir la llet amb la canyella i la pell de la taronja.
  2. Quan trenqui el bull, afegir l'arròs i deixar coure durant 10 minuts a foc suau.
  3. Passat aquest temps, afegirem el sucre i continuarem coent fins arribar als 16 minuts.
  4. Pelar una de les taronges i treure els grills. Reservar.
  5. Després, farem el suc de l'altra taronja.
  6. Retirem l'arròs del foc i el deixem refredar. Quan estigui fred afegim el suc. Remenem i refredem a la nevera.
  7. Servir l'arròs ben fred acompanyat dels grills reservats.
 



 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies