Arroz Montsià

Recepta de Risotto de porros amb gorgonzola i tomàquets rostits



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    0

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu



Avui la nostra xef Mireia Carbó ens delecta amb un deliciós risotto de porros amb gorgonzola i tomàquets rostits


Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Carnaroli
  • 2 porros
  • 1200 ml de brou de pollastre o verdures
  • 1 copeta de vi blanc
  • 150 g formatge gorgonzola
  • 1 cullerada de mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 20 tomàquets cirera de pera
  • Sal
  • Orenga
0/11 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Rentem i tallem els tomàquets per la meitat. Els col·loquem dins una safata que pugui anar al forn. Els empolvorem amb un pessic de sal, orenga i un rajolinet d'oli i els cuinem a 180ªC durant 15 minuts aproximadament.
  2. Netegem els porros i els tallem a mitges llunes fines.
  3. En una cassola baixa, escalfem un raig d'oli d'oliva generós junt amb la mantega i coem els porros fins que estiguin ben tendres.
  4. Escalfem el brou en una olleta a banda.
  5. Quan els porros estiguin ben cuits, afegim l'arròs a la cassola junt amb la copeta de vi blanc i esperem que es redueixi.
  6. Anem afegint el brou de mica en mica, sense parar de remenar, durant 18 minuts aproximadament, fins que quedi melós.
  7. Per acabar, amb el foc apagat, incorporem el gorgonzola tallat a daus i remenen.
  8. Rectifiquem de sal i pebre.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies