Arroz Montsià

Recepta de Omurice truita d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    25 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Bomba

Aprofitament



L'Omurice és una recepta molt popular al Japó que consisteix en una truita farcida d'arròs fregit amb verdures i carn. És perfecta si vols preparar alguna cosa ràpida i tens pocs ingredients a la nevera.


Ingredients

  • 280 g Arròs Montsià Bomba
  • 5 ous
  • 3 tires de bacó
  • 1 pastanaga
  • 1 all tendre
  • Mitja ceba
  • Mozzarella
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de ketchup
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
0/12 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Fregir l'Arròs Montsià Bomba en una paella amb un all i una mica d'oli a foc suau. Afegir a continuació l'aigua en una proporció 1/4 i deixar coure durant 14 minuts a poca intensitat. Reservar.
  2. Tallar les verdures i el bacó a brunoise. Afegir tots els ingredients trossejats a una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i saltar a foc mitjà-alt. Quan estiguin cuinats, afegir l'arròs fregit, la salsa de soja i el ketchup per integrar amb la resta d'ingredients. Retirar del foc i reservar.
  3. En un bol barrejar els ous, una mica de mozzarella ratllada, sal i pebre negre. Escalfar una paella antiadherent i cuinar la barreja durant 8 o 10 segons mentre es remou constantment per crear una truita sucosa. Afegir una part de l'arròs al centre de la truita i tancar les vores per cobrir l'arròs. Fer el mateix procés amb la resta de la barreja per obtenir dues truites.
  4. Servir les truites farcides d'arròs amb un raig de ketchup, maionesa i pols d'alga nori.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies