Arroz Montsià

Recepta de Pudding d'arròs amb llet



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    85 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    8

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Bomba

Aprofitament


Avui us portem unes postres per quan fem molta quantitat d’arròs amb llet. Com sabeu, aquí ho aprofitem tot i l’arròs amb llet és molt versàtil. És més, aquesta és una bona recepta on també podreu aprofitar els torrons que hagin quedat de Nadal. Interessant, oi?

Ingredients

  • 125 g d’arròs amb llet
  • 250 ml de llet
  • 370 g de llet condensada
  • 7 ous
  • 1 g de canyella
0/5 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Si mai has fet arròs amb llet, et deixem aquí la recepta del bàsic de tota la vida. Però si vols aprofitar els torrons de Nadal, en el moment de fer l’arròs amb llet, cal afegir el torró de Xixona esmicolat (uns 90 g) quan l’arròs ja estigui quasi a punt. Un cop afegit, baixar el foc i cuinar 5 minuts sense parar de remoure fins que els elements s’integrin. Tingueu en compte no utilitzar el sucre si afegiu el torró!
  2. Per començar amb la preparació: preescalfar el forn a 160 ° sense ventilador.
  3. A un bol gran, afegir els ous, la canyella i batre. A continuació, incorporar la llet i la llet condensada fins que la mescla estigui ben incorporada.
  4. Afegir l’arròs amb llet prèviament preparat a la mescla. Remoure fins que quedi lligat.
  5. Afegir la mescla a un motlle apte per a forn i coure durant 75 minuts aproximadament.
  6. Un cop fora del forn, deixar refredar i posar a la nevera perquè agafi més cos. Desemmotllar i servir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies