Arroz Montsià

Recepta de Xili amb carn i arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    35 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    3

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Extra

Aprofitament


Tens una mica d’arròs, un pot de mongetes i carn picada que no saps com mesclar? Potser no t’ha vingut al cap, però pots preparar de manera ràpida un deliciós i picant arròs amb xili i carn, una recepta molt popular de la cuina Tex-Mex!

Ingredients

  • 300 g d’Arròs Montsià Extra
  • 300 g de carn picada de vedella
  • 200 g de mongetes vermelles o fesols negres
  • 80 g de tomàquet natural triturat
  • 1 ceba morada
  • 1 pebrot vermell
  • 1 gra d’all
  • 2 caienes
  • 1 llima
  • Crema agra
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • 1 cullerada de comí
  • 1 cullerada d’orenga
  • 1 cullerada de sucre
  • Coriandre
  • Sal
  • Oli d'oliva
0/17 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. A una paella, daurar a foc mitjà la carn picada. Reservar, i a continuació, afegir tallada ben petita la ceba i el pebrot amb oli d’oliva. Afegir l’all picat i sofregir el tomàquet amb una mica de sucre per corregir l’acidesa.
  2. Quan el tomàquet estigui més espès, afegir les espècies (el pebre vermell, el comí i l’orenga) i remoure. Deixar coure 5 minuts perquè es mesclin tots els sabors.
  3. Mentrestant, bullir l’Arròs Montsià Extra 13 minuts en una proporció d’una part d’arròs per quatre d’aigua. Afegir sal a l’arròs i al xili si s’escau. Reservar.
  4. Afegir la carn picada i les mongetes a la paella per tal que tot s’integri y quedi cuinat.
  5. Presentar el xili amb carn a un bol, acompanyat de l’arròs i una cullerada de crema agra. Picar coriandre i un tros de llima per aportar un toc fresc i de contrast al plat.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies