Divendres passat 4 de maig es va celebrar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona la cinquena edició del "Concurs d'Arròs per als xefs del futur", impulsat per Arròs Montsià.
Com us comentàvem en aquest altre post, enguany el plat escollit per a elaborar ha estat l'arròs amb llet, i hi havia dues modalitats en el concurs: una que consistia a seguir la recepta tradicional i l'altre elaborant una recepta de cuina creativa.
I els guanyadors han estat...
En total, van ser 12 concursants els que van arribar a la final del 4 de maig, dos per cada escola d'hostaleria de les sis que participaven.
En la categoria de Plat Tradicional, han estat
Ernest Abelló Guillemat y Alex Collado Mallol, de la
Escola d'Hosteleria de Cambrils, els guanyadors del premi de 1.700€ en concepte de beca d'estudis.
Al seu torn, Ferran Miquel Sánchez Conesa y Laia Mas Ribera, de l'
Escola d'Hostaleria de Barcelona, s'han portat el seu premi, també de 1.700 € per a estudis, per la seva nova visió de la
recepta original d'arròs amb llet.
Paral·lelament al concurs, també s'han realitzat xerrades sobre la cuina i els productes de Km.0 a les escoles d'Hostaleria que han comptat amb la participació de
Jeroni Castell, xef i propietari del Restaurant Les Moles, posseïdor d'una estrella Michelin.