Amb la pujada de les temperatures, perdem la gana i fa que moltes vegades deixem de banda els sopars. Et proposem 3 sopars lleugers amb arròs per a aquest estiu!
Perquè no deixis de banda els sopars, l'arròs pot ser un gran aliat ja que constitueix part de la base de la dieta mediterrània, no és molt contundent i aporta vitamines del grup B i minerals com el seleni i el magnesi. A més a més, és una important font de fibra amb múltiples efectes beneficiosos per al teu organisme, i un complement proteic.
Sopars amb arròs lleugers i fàcils de preparar
Vols aprendre a preparar l'arròs de formes molt diferents? Aquestes receptes et sorprendran i encantaran. A més algunes d'elles són molt fresques, perquè així sopis d'una forma saludable, completa i ... molt refrescant!
Arròs amb verdures saltejades i sèsam. Col·loca una olla amb aigua al foc, Quan comenci a bullir,
afegeix l'arròs Montsià Extra i cou-lo durant uns 20 minuts.Afegeix les verdures al gust, per exemple pastanaga, ceba i carbassó, en una paella amb oli i les salteges. Quan l'arròs estigui cuit, incorpora-ho amb les verdures i serveix-lo. Només faltarà afegir unes llavors de sèsam i a sopar!
Tomàquets farcits d'arròs i formatge. Buida l'interior dels tomàquets amb una cullereta i talla a daus els pebrots i la pastanaga. Afegeix 3 cullerades d'oli i sofregeix durant 10 minuts, aboca vi blanc i deixa-ho que s'evapori uns minuts. Per acabar,
incorpora l'arròs Montsià Extra i deixa que es cogui 10 minuts.Afegeix formatge fresc i tota la cocció dins dels tomàquets. Reserva'l uns minuts i llest!
Amanida d'arròs i llenties, amb alvocat i tomàquet. Remulla l'
arròs Integral Montsià i posa'l a bullir en abundant aigua durant 30 minuts. Talla el tomàquet, renta les llenties amb aigua freda i escorre-les. Afegeix l'alvocat i un rajolí d'oli i suc de llimona. Fàcil i deliciós!
Aquest estiu juga amb la creativitat i prepara múltiples plats amb arròs. Ens encantarà veure el resultat!