Diuen que el menjar entra pels ulls i encara que sona a tòpic, sabem que és veritat. Estem segurs que ets un expert en la cuina, però tot i això, volem ensenyar-quatre senzills trucs per saber emplatar un bon arròs a la teva taula i així puguis lluir-te aquest Nadal.
L'arròs és un ingredient amb el qual podràs fer múltiples receptes econòmiques, molt saboroses i fàcils d'emplatar.
Motlle de cuina
La manera més senzilla és
utilitzar un motlle de cuina, ja sigui rodó, quadrat o rectangular. Només hauràs de col·locar un d'aquests motlles en un plat, afegir l'arròs amb una quantitat extra per a compactar-lo i així mantenir la forma que desitges.
A la mateixa paella
Encara que soni a disbarat, no ho és. Una de les últimes tendències en gastronomia és servir el propi plat
a la mateixa paella o en una paella de petites dimensions, de ferro i amb un toc decoratiu. Amb aquest petit truc, segur que triomfaràs.
Plat fondo amb porcions petites
Una altra manera de lluir un bon arròs és
col·locar una petita porció en un plat gran de colors o un plat fons. Encara que sembli surrealista i a molts no els acabi de convèncer, visualment veuràs que és la manera més idònia per preparar un arròs melós.
Taula de fusta
No necessàriament s’ha d’emplatar un arròs en una paella. Una bona alternativa és
donar-li un toc original i creatiu al teu plat, lluint damunt d'una taula de fusta. Aprofitant els motlles de cuina, podràs col·locar el teu plat estrella en diferents formes circulars damunt d'una petita safata de fusta, com si fossis un autèntic xef
Amb uns plats ben decorats, uns petits motlles, o simplement donant-li un toc creatiu, aconseguiràs al·lucinar aquest Nadal a tots els teus familiars