Arroz Montsià

Com es cuina un gran espot?



Segurament a hores d'ara ja has vist a la televisió, Youtube, Facebook o en aquest blog, el nou espot d'Arròs Montsià. Oi que a tu també t'encanta?

Doncs sí, són uns pocs segons audiovisuals, bonics, interessants, deliciosos, tan del Delta… Però, t'has plantejat tota la feina que hi ha darrere d'un projecte com aquest?

La història d'una pel·lícula com la d'"Arròs Montsià del Delta, de casa, de tots" va començar molts mesos abans; estem parlant de jornades de treball continuat en reunions, guions, castings, localitzacions, permisos, i un equip de més de 40 professionals col·laborant amb una sola missió: mostrar de la manera més senzilla, autèntica i inspiradora, l'essència de l'arròs al Delta de l'Ebre.

El punt clau de tot aquest procés el trobem en les jornades de rodatge. En aquests dies, tot està organitzat al mil·límetre per condensar visualment tot un any de treball i vida entorn a l'arròs i el Delta en tot just 40 segons de pel·lícula. Cada instant compte i no hi ha marge d'error. És impressionant descobrir com darrere d'unes imatges que transmeten tanta calma, llibertat i harmonia, en realitat el que hi ha és un munt de persones treballant intensament d'un costat a un altre i amb precisió mil·limètrica!

Així que, encara que sabem que potser veure les entranyes del nostre anunci pot fer que es perdi aquesta màgia i puresa que es transmet a la pantalla, volem compartir els moments més emocionants del rodatge del nostre espot.

Esperem que el gaudiu tant com nosaltres!
 

Ver artículos de otras categorías

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies