Arroz Montsià

Com preparar avets de Nadal amb arròs inflat



Arriben els Nadals i no volíem deixar-vos sense una recepta especial per a nens: Un avet de Nadal elaborat amb arròs inflat!

L'avet de Nadal d'arròs és una recepta molt senzilla que servirà com a postres, però també podrà decorar la teva taula nadalenca. T'animes a preparar-la?

Per elaborar aquests avets de Nadal necessitarem: 100 g. d'Arròs Montsià Extra, 180g de xocolata, 45 g. de mantega, una culleradeta d'extracte de vainilla, 50 g. de sucre de llustre, Oli d'oliva, 1/2 cullera de colorant verd i unes llavors de colors.

Primer prepara 6 cucurutxos de cartolina, d'uns 10 cm. i cobreix-los amb paper de forn untat amb oli d'oliva. Tira la mantega i l'extracte de vainilla en un bol i desfés-ho a 60º durant uns 2 minuts.

Tot seguit , per preparar l'arròs inflat, cou l'arròs durant 20 minuts (que es passi una miqueta), colar i col·locar en una safata per posar-la al forn a no més de 80º durant un parell d'hores perquè s'assequi bé. Un cop deshidratat, afegeix-ho a la paella amb un rajolí d'oli i diverteix-te veient com els grans salten.

Un cop tinguis els motlles a punt, farem la barreja per omplir-los. Fon la xocolata al bany maria o al microones i ves afegint el colorant verd, poc a poc, fins aconseguir el to que volem. Col·loca la barreja amb l'arròs inflat a la xocolata i remena bé.

Ja gairebé estàs! Omple els motlles de paper amb la barreja i col·loca'ls a la nevera perquè s'endureixin. Quan estiguin freds, decora'ls amb les llavors i sucre de llustre.

Ver artículos de otras categorías

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies