Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Arrós melós de pop i gambes

Arrós melós de pop i gambes

Avui la nostra xef ens delecta amb un exquisit arròs melós elaborat amb pop i gambes.    Pelar les gambes i posar a hidratar les nyores obertes i cobertes d'aigua fins que s'hidratin. ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    30 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Arròs melós de conill i sobrassada

Arròs melós de conill i sobrassada

Et ve de gust cuinar un arròs melós amb conill i sobrassada? Si ets un amant del conill, aquesta recepta t'encantarà. Avui, la nostra xef Mireia Carbó, ens ensenya pas a pas com delectar als nostr...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Paco
    100 g de arroz por persona es una buena ración para un arroz seco tipo paella.
    Gracias por escribirnos
    Cualquier duda nos dices :-)

  • Hola Cirino
    Para 1,5 Kg de arroz necesitaras 4,5L de líquido. Esto es la teoría, ya sabes que hay otros factores a tener en cuenta como la intensidad del fuego, la medida de la sarten etc...
  • Hola Neus
    Et deixem un video que t'ajudarà a cure l'arròs integral.
    Qualsevol dubte ens dius ;-)
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY

  • Hola Ernest
    Et deixo un vídeo que t'ajudarà :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    https://youtu.be/zUpxrSnLKpY
    ​Gràcies 

  • Hola Elena
    Un arroz Montsià EXTRA o un bomba. Te quedaran perfectos :-)
  • ​Per un arròs sec posarem 100 g d'arròs per persona i 900 ml de brou. 
    Intervenen molts factors, la mida de la paella, intensitat del foc .... però com a guia et servirà.
    Qualsevol dubte ens dius
  • Sí Ramón, en tenim :-)
    L'arròs Montsià Extra és ideal per a paelles, amanides, acompanyament de carns i peixos i també en la preparació d'excel·lents postres a base d'arròs.
    Per a la seva elaboració, utilitzem sempre la mateixa varietat seleccionada, Montsianell, conreada al Delta de l'Ebre, i que es caracteritza pel seu bonic color blanc perlat i per una capacitat excepcional d'absorció de sabors.
     
    La categoria Extra és, a més, la qualitat superior de tots els arrossos, perquè  certifica l'homogeneïtat dels seus grans per garantir el millor resultat en les teves receptes, ja que tots necessiten el mateix temps de cocció.
     
    Si busques un arròs versàtil, de gust exquisit, qualitat superior, i que a més ofereixi un bon rendiment en qualsevol recepta, l'Arròs Montsià Extra és un bàsic imprescindible al teu rebost.
  • Hola, Fina;
    No, no cal rentar-lo.
    ​Si el sofregeixes un parell de minuts amb el sofregit et quedarà solt i ben gustós :-)
  • Hola Tere
    Te recomiendo poner 100g de arroz por persona. Con 100g de arroz te saldrá una buena ración.
    Cualquier duda nos dices :-)
  • ​Hola Sergi
    El gotet mesurador és de 100 g d'arròs, mesura ideal per una ració per una persona.
    Si vols fer un arròs sec per 400 g d'arròs necessitaràs 1200 ml de líquid per una paella arrossera de 40 cm de diàmetre.
    Esperem haver-te ajudat. Qualsevol dubte ens dius :-)

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies