Arroz Montsià

Recepta d'Arrós melós de pop i gambes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba



Avui la nostra xef ens delecta amb un exquisit arròs melós elaborat amb pop i gambes.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Bomba
  • 2 potes de pop cuit
  • 10 gambes llagostineres o vermelles
  • 1500 ml fumet de peix
  • 2 nyores
  • 3 alls
  • 3 tomàquets
  • Oli d'oliva
  • Sal
0/9 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1.  Pelar les gambes i posar a hidratar les nyores obertes i cobertes d'aigua fins que s'hidratin.
  2.  En una cassola, escalfar un raig d'oli d'oliva generós i afegir un all. Enrossir els caps i les closques de les gambes amb la seva pell. Retirar i deixar bullir durant uns minuts.
  3. Tallar les potes de pop a rodelles, saltar amb l'oli de les gambes i reservar.
  4.  Enrossir els dos alls restants all i coure les nyores escorregudes junt amb els tomàquets. Afegir un gotet de fumet de peix i triturar-ho tot.
  5.  Tornar-ho a la cassola.
  6. Incorporar l'arròs i afegir el brou ben calent. Coure durant uns 18 minuts i quan faltin 3 minuts per acabar, afegir les gambes i el pop.
  7.  Empolvorar amb el julivert picat i a taula.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies