Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cuina la teva felicitat amb Mireia Carbó i Arròs Montsià



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hola, sóc la Mireia Carbó, mestra, escriptora i cuinera apassionada

Cocina Arroz Montsia

Estic aquí per ajudar-te a cuinar arrossos deliciosos amb ingredients de temporada.


Arroz Montsia

També respondré a les teves consultes sobre tècniques de cuina, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

Si t'apassiona la gastronomia tant com a mi, no importa si comences o vols aprofundir, junts cuinarem amb gust, els millors aliments i amb molta felicitat.

Les receptes de la Mireia Carbó

Risotto de carxofes espectacular

Risotto de carxofes espectacular

Els amants de la carxofa no us podeu perdre aquesta recepta de risotto amb Arròs Montsià Carnaroli. La gràcia d'aquest arròs és el puré que farem amb part de les carxofes que utilitzarem i que don...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    40 min.

  • Dificultad de coccion intermediate Complexitat

    Mitja

Arròs de carxofes i botifarra amb un toc de cansalada

Arròs de carxofes i botifarra amb un toc de cansalada

La Mireia Carbó ens ha preparat una recepta espectacular amb Arròs Montsià Bomba, carxofes i botifarra. Ingredients de proximitat i temporada que, com sempre ens recomana la xef, també pots adaptar al...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Temps de cuina

    45 min.

  • Dificultad de coccion low Complexitat

    Baixa

Pregunta-li a la nostra xef

Recorda que per fer les teves preguntes has de ser Montsià Lover.

Ja sóc Montsià Lover

Encara no ho sóc 

Chat con Mireia carbo

Mira el que han preguntat els nostres Montsià Lovers



  • Hola Montse
    El arroz bomba es de los mejores para hacer paella. Ya verás que buen resultado te dará :-)
  • Hola Xavier;
    Doncs amb olla de pressió no he fet mai, la veritat però et deixem el link a un vídeo que segur que t'ajudarà
    https://www.youtube.com/watch?v=zUpxrSnLKpY 
    ​​Qualsevol dubte ens dius:-) 
  • Hola;
    Para 4 personas te recomiendo 400g de arroz. 
    100g de arroz por persona es una buen plato.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Maria Carme;
    Sento no poder-te ajudar. No en tinc cap de recepta adaptada per aquest robot de cuina :-(
  • Hola, Sí es normal lo que te ha pasado. El arroz integral te aconsejo que lo dejes en remojo 15 minutos cubierto de agua fría y así acortarás su cocción a 30 minutos. Es un arroz que siempre te dará la sensación de estar un poco más entero puesto que conserva la parte exterior del grano.

  • Hola Leny
    Si estamos hablando de un arroz extra o bomba necesitarás 3 L de agua , puede variar un poquito dependiendo del fuego y del recipiente. Cualquier duda o aclaración nos dices :-)
  • Hola Mercè;
    L'arròs integral es comporta diferent i triga molt més a coure.
    Abans de cuinar-lo et recomano que el posis a remull durant uns 15 minuts abans i després 30 minuts de cocció. El temps de cocció és aproximat doncs varia una mica en funció del recipient potència del foc ... Però ja veuràs que si el deixes a remull una estoneta abans ajuda.
    ​Qualsevol dubte ens dius :-)
  • Hola Maria del Carmen;
    Gracias por seguirme .Espero que mis libros te acompañen simpre en tu cocina.

    El arroz bomba es de los arroces más versátiles, yo lo uso para arroces secos y caldosos. La verdad es que no puedo vivir sin él :-)
    Nunca falta en mi cocina
    Un abrazo
    Mireia Carbó
  • Hola Isabel;
    Si el sofrito te ha quedado sequito y dejas el arroz salteado "nacarado" una o dos horas antes, no le pasará nada de nada.
    La cosa se pondrá en marcha cuando el arroz tenga líquido de donde empezar a absorber.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Hola David;
    Doncs és ideal posar-lo a remull uns 15 minuts abans de cuinar-lo i coure'l uns 30 minuts :-)

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies