Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl d'arròs integral, salmó marinat, llagostins, mango i alvocat



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    0

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Integral

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu




Estem en ple estiu i amb aquesta calor només vénen de gust plats senzills i frescos. És un poké perfecte per a l'estiu, molt complet, lleuger i preparat en aquesta ocasió amb Arròs Integral Montsià.


Ingredients

  • 200 g d'Arròs Integral Montsià
  • 2 lloms de salmó fresc
  • 8 llagostins cuits
  • 1 mànec
  • 1 alvocat
  • Unes fulles de ruca
  • 1 cullerada de cibulet picat
  • 1 cullerada de sèsam torrat
  • 1 cullerada de salsa de Xile
  • 1/2 llimona
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 culleradeta de gingebre ratllat
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mostassa antiga
  • 1 culleradeta de vinagre
  • 1 culleradeta de mel
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
0/18 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Poser en un bol els lloms de salmó tallats a daus amb tots els ingredients de la marinada ben barrejats.
  2. Deixar en repòs 20 minuts.
  3. Coir l'arròs el temps que s'indica al pack. Escórrer i refredar.
  4. Pelar els llagostins.
  5. Tallar l'alvocat a làmines o daus i fer el mateix amb el mànec.
  6. Per al muntatge del Delta Poke Bowl: al fons del bol col·locar l'arròs integral i a sobre anar disposant de forma ordenada els daus de salmó escorreguts, el mànec, l'alvocat, els llagostins cuits i al centre les fulles de ruca.
  7. Emulsionar els ingredients de la salsa i servir per acompanyar

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies