Arroz Montsià

Recepta d'Albergínies farcides d'arròs i pollastre



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


A finals de setembre comença la temporada de l'albergínia, per això volíem oferir-te una recepta amb aquest ingredient, ric en vitamines del grup B i C.

Ingredients

  • 100 g Arròs Montsià Extra
  • 2 albergínies
  • 1 filet de pit de pollastre
  • ½ ceba
  • 1 gra d'all
  • aigua
  • ½ got de vi blanc
  • formatge tendre
  • oli
  • sal i pebre
0/10 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer, partim les albergínies per la meitat, les salem i hi afegim un raig d'oli.
  2. Després les escalfem durant 8 minuts a màxima potència. Buidem la polpa amb una cullera.
  3. En una cassola daurem l'all picat i afegim la ceba també picada. Introduïm la polpa de l'albergínia, la remenem bé i vessem el mig got de vi blanc.
  4. Tot seguit , afegim l'arròs i el sofregim amb la verdura, tirem el got d'aigua i ho deixem coure tot durant 20 minuts a foc mig i tapat.
  5. Mentre es cou l'arròs, en una paella a part amb oli tallem el pollastre a daus i el daurem. Quan l'arròs estigui llest, afegim el pollastre i el formatge tendre. Ho deixem fondre i el salpebrem.
  6. Omplim les albergínies i ... llest per menjar!
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies