Arroz Montsià

Recepta d'Amanida d'arròs i préssec



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Aquest estiu gaudeix amb una amanida d'arròs amb un toc especial. A Montsià sempre apostem pels productes de temporada, així que hem decidit afegir-li un toc: el préssec.


Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Llarg
  • 1 cogombre
  • 2 préssecs
  • 100 g d'enciam
  • 100 g de parmesà
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • sal
  • pebre negre
0/9 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer bullim l'arròs llarg amb aigua i sal durant uns 17 minuts.
  2. Després, ho colem i ho deixem refredar. Mentre deixem reposar-ho, pelem el cogombre i el tallem en petits daus.
  3. Tot seguit , pelem els préssecs i també els tallem a daus.
  4. Desfullem l'enciam i el trossegem.
  5. Barregem bé l'arròs amb l'enciam, el cogombre i els préssecs i empolvorem el formatge.
  6. Amanim l'amanida amb oli, vinagre, sal i pebre i ... a menjar!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies